Az adott eseményre szánt keretösszeg jó kiindulási alap lehet, ugyanis az ajándékküldő cégeknél nemcsak alkalom, nem és stílus, hanem összeg szerint is válogathatunk az összeállítások között. Ez megkönnyítheti a választást, és nem feltétlen kell egyforma meglepetést adni mindenkinek, elég, ha a keretösszeg stimmel. Mit tartalmaz egy jól összeállított csomag? Hogyan válassz?

Nem kell, hogy unalmas legyen!

Bizonyára mindenki kapott már életében akár családi, akár céges berkekben olyan rém unalmas ajándékcsomagot, amelyet rögtön tovább is ajándékozott. Azonban nem kell, hogy az összeállítás csalódás legyen. A Bellio ajándékcsomagok izgalmas és változatos, prémium minőségű, sok esetben kézműves finomságokat, italokat tartalmaznak, különleges párosításokban. Amennyiben ilyet választasz, elkerülhető, hogy egyhangúnak találja a megajándékozott. 

Népes család, sok ügyfél vagy kolléga esetén nem várható el, hogy mindenkinek egyesével állítsunk össze csomagokat, ilyenkor, illetve ötlettelenség esetén is jól jöhetnek az alkalom, nem, stílus vagy érték szerint előre összekészített csomagok.

null

Amikor nincs mód személyes ajándékozásra

Sok család él a világ különböző tájain, távol egymástól, így van, hogy a nagyobb ünnepek alkalmával sem tudnak összegyűlni a legközelebbi rokonok sem a közös otthonban. Azonban ajándékokkal ekkor is kedveskedhetnek egymásnak a családtagok, igaz, a személyes átadást nélkülözve, futárszolgálat által kézbesítve azokat. 

De üzleti partnerek esetében sem biztos, hogy személyesen megoldható a karácsonyi vagy egyéb ajándékok átadása. 

Mindkét esetben jó megoldást jelenthetnek az erre szakosodott cégek által összeállított, minden földi jót tartalmazó ajándékcsomagok, amelyeket a trendeknek, szokásoknak megfelelően készítenek össze. A díszcsomagolásnak, a kérhető névre szóló és egyedi üdvözlőkártyának köszönhetően akár közvetlenül a csomagküldő cégtől is kérheted a kiszállítást a megajándékozott címére. 

Ezekre figyelj oda!

Akár személyesen adod át, akár futár által juttatod célba az ajándékot, arra minden esetben figyelj oda, hogy időben történjen meg, így az ötletelést, beszerzést is jóval a nagy esemény előtt kezdd el. 

Személyes átadásnál is kedves gesztus, egyéb esetben pedig kötelező ajándékkártya mellékelése a csomaghoz. Cég esetén diszkréten logózott kártyát is csatolhatsz, de ilyenkor is illendő, ha alá is írod, esetleg néhány kedves sort is hozzáfűzöl. Ezt akkor se feledd, ha nem a szokásos tárgyi ajándékot nyújtod át, hanem élményt vagy adományt ajándékozol.

Szintén a figyelmességről tanúskodik, ha a címzett nemének megfelelő, ízléses díszcsomagolásban nyújtod át. Az ajándékok lényege maga a gesztus, általa pedig a kapcsolatok erősítése, így az értéke igazából elhanyagolható, kis ajándékkal is lehet nagy örömet okozni. 

Címkék: bellio, csomag, reklám