null

Van, aki a természetes megoldás híve és a langyos ricinusolajos borogatásra esküszik, mások a szempillaspirált választják, de a legtartósabb és látványosabb megoldást mégis csak a műszempilla viselése jelenti. Csak nem mindegy, hogy milyet és hogyan! Mi, nők (valljuk be) hajlamosak vagyunk túlzásokba esni, ha a szépségről van szó, pedig a szem csak akkor lehet igazán igéző, ha közben egészséges is marad!

Egyre több nő választja az épített műszempillát. Ennek oka, hogy rendkívül tartós és praktikus, megoldás. Egy kis pirosítóval, korrektorral és szájfénnyel kiegészítve kész is az alapsminkünk, nincs többé órákig tartó pingálás a tükör előtt. 

Viszont műszempilla és műszempilla között óriási a különbség. Nem mindegy ugyanis, hogy a különböző szemformákhoz milyen íveltségű, hosszúságú és fajtájú pillát választunk. A végeredmény lehet alig észrevehetően természetes, de akár drámain feltűnő is. 

Az önkifejezés és az egyedi stílus harmóniája

A (jól) épített műszempilla képes korrigálni a szemformát és az aszimmetriát, így a vágyott cica hatástól kezdve, egészen a most divatos “foxy-eye” tekintetig mindenféle hatás elérhető, miközben az arckaraktert is harmonizáljuk.

Az amerikai Xtreme Lashes műszempillái között van egy különleges fajtájú és kialakítású műszempilla, az Xtreme Lashes X90 bold pilla, amely maga az önkifejezés és az egyedi stílus harmóniája. Speciális görbület és íves törésvonal jellemzi, olyan mint egy hajlított “L” betű. Elképesztő optikai hatással és formázhatósággal bír, egyedi és stílusos szettek alakíthatóak ki vele.

A fiatalság forrása

Az Xtreme Lashes X90 görbületű pillája eltünteti a lógó, megereszkedett szemhéjat, a speciális kialakításnak köszönhetően pedig optikailag nagyítja a szemet. Ennek hatására látványosan fiatalosabb megjelenést, élénkebb tekintetet eredményez - plasztikai beavatkozás nélkül.

A dimenzionális, lifting hatás mellett vadító cica és a most divatos róka design alakítható ki vele.
A szálak elasztikus, orvosi műanyagból készülnek, a kialakításuk professzionális, rugalmasak és formatartóak, ennek okán a viseletük gyakorlatilag észrevétlen.

Szempilla design tervezése

Az X90-es ív használata alapos előkészítést és tervezést igényel a szakemberektől, szempilla-stylist-októl. Ugyanis a pilladesign megalkotása során különös figyelmet kell fektetni a hangsúlyos pont kimérésére, hogy honnan emeljük a szemet és mekkora hosszúságot választunk. Ennek az ívtípusnak a leghosszabb a ragasztási felülete, így a legtartósabb pillák közé sorolható. Tökéletesen illeszkedik az egyenes és a lefelé törő szempillákhoz.

Műszempilla az érzékeny szeműeknek is

A szálankénti szempilla-hosszabbítás kb. 15 éve jelent meg Magyarországon, ezt egyébként Horvat Krisztina az Xtreme Lashes hazai franchise tulajdonosa vezette be az itthoni szépségiparba. Az elmúlt években óriási hangsúlyt fektetett a cég az érzékeny szemű, allergiás nők műszempilla viselésének lehetőségére. A hipoallergén prémium termékeknek köszönhetően a piacon egyedülálló eredményességgel az Xtreme Lashes termékei nem okoztak irritációt, sem viszkető szúró érzést… Rengeteg olyan nőnek teremtett lehetőséget a műszempilla viseletre, aki korábban - az allergiája miatt - lehetetlennek hitte azt!

Címkék: műszempilla, reklám