Mi az a Binance Coin?

A Binance Coin vagy rövidítve BNB a jelenlegi legnagyobb kriptovaluta tőzsdének, a Binance-nek a saját coinja. Számos pénzügyi tranzakcióra lehet használni, de a leginkább használt funkciója, hogy a Binance-en történő kereskedés díjait is lehet vele fizetni. Természetesen a coinnal magával is lehet kereskedni, kihasználva az árfolyamváltozásokat. Ezt a legegyszerűbben a Tradensea automatizált kereskedő botjaival lehet megtenni. Ezek használatával automatizálni lehet a kereskedést, így kiiktatva a monoton részeket, illetve 0-24 jelen lehet lenni a piacon.

Mivel a BNB a Binance platform saját coinja, lényegesen kedvezőbb díjszabása van, mint ha más coinokkal fizetnénk az adásvételekért. A coin a Binance előretörésével párhuzamosan rettentő nagy növekedésen ment át, és továbbra is egy nagyon stabil altcoin.

A BNB bányászat előnyei

Azonkívül, hogy más kripto- vagy FIAT valuta ellenében veszünk BNB-t, bányászattal is szert tehetünk rá. Ha pedig már a tárcánkban van, akkor használhatjuk hosszútávú befektetésnek is. Hiszen amíg a Binance platform jól teljesít, biztosak lehetünk benne, hogy a BNB is jól fog. De akár a rövidtávú árfolyamváltozásokat is kihasználhatjuk, hogy profitot érjünk el.

Azonfelül, hogy a Binance-en a kereskedési díj kiegyenlítésére tudjuk használni, a Crypto.com-on hitelkártyás tranzakciókat is végre tudunk hajtani vele. Mi több, egyes szolgáltatóknál akár szállásokat és repülőjegyeket is vehetünk BNB ellenében. Ha pedig más területeken is szeretnénk befektetni, ETF-eket és részvényeket is vehetünk vele.

A bányászat lépései

Elsőként létre kell hozzunk egy tárcát és egy nyilvános címet. Ezekre azért van szükség, hogy a bányászatért kapott jutalmat meg tudjuk kapni. Erre a Binance fiók a legkézenfekvőbb megoldás, de használhatjuk a Crypto.com, a Guarda vagy akár az Exodus, Trustwallet és Atomic Wallet oldalakat is. 

Ezután a következő lépés, hogy letöljük az XMrig programot, lehetőleg a hivatalos oldaláról. A program kicsomagolása után a leírás alapján kell beüzemelni. A legfontosabb, hogy megadjuk a tárcánk nyilvános címét, ehhez bőven van segítség az interneten.

Ha ezzel is megvagyunk, akkor az Umineable oldalon kell bejelentkeznünk és kiválasztani a BNB-t, mint bányászni kivánt valutát, illetve megadni a nyilvános címünket. Ezután az oldalon láthatjuk az egyenlegünket, sőt, ha szeretnénk, ki is tudunk belőle utalni. A kiutalt kriptovalutával pedig egy sokak által kedvelt, számos felhasználási lehetőséggel bíró befektetésre teszünk szert.

Címkék: tradensea, bitcoin, kriptovaluta, bányászat, reklám