Amennyiben tehát új utakat keresünk a stílusunk felfrissítésére, de nem tudjuk, hogyan egészítsük ki ékszerekkel, ezek a tippek segítenek majd abban, hogy úgy tudjuk viselni a nyakláncunkat ezüst medállal, mint a profik. 

Vigyázzunk a nyakvonalra!

A V-nyakú blúzok és ruhák a tökéletes módját jelentik az ÉKSZERdesign medállal ellátott nyakláncainak keretezésének, de nem ez az egyetlen lehetőség. A hosszú hajtókájú blézerek is remek “háttérként” szolgálnak a függő nyakláncokhoz. 

A csónakos vagy vállon kívüli nyakkivágásokat viszont érdemes kerülni, mivel a kontraszt ebben az esetben túl éles – a medállal ellátott nyaklánc szabályosan kettévágná ezeket. 

Ne komplikáljuk túl a dolgokat!

Nem kell nagy és mutatós ékszereket viselni ahhoz, hogy lenyűgözően nézzünk ki. Gyakran a legegyszerűbb stílus kölcsönöz egy olyan igazán kifinomult és egyedi megjelenést, amely a legjobban illik testalkatunkhoz. 

Viseljünk a kedvenc felsőnkkel vagy pólónkkal egy vagy akár kettő medálos nyakláncot, és egészítsük ki a megjelenést egy plusz réteggel, például gombolható farmerrel. Bármire is esik a választásunk, mindenképpen ügyeljünk arra, hogy a medál és a ruházat színei kiegészítsék egymást. 

Viseljünk medálokat az irodában is!

Vannak, akik úgy érzik, hogy a medálok túl feltűnőek ahhoz, hogy az irodában viseljék őket. Azonban a gondosan kiválasztott darabok igenis kiegészíthetik a hivatalos ruházatunkat. 

A legfontosabb szempont az érintett minták és színek. Például a medál használatával extra hatást adhatunk normál hivatali outfithez, miközben a kivételes stílusérzékünket is kifejezhetjük.

Kerüljük a nagy kiegészítőket!

Amennyiben úgy döntünk, hogy nagy méretű medált viselünk, ökölszabály az, hogy válasszunk hozzá kicsi és egyszerű kiegészítőket, például valamilyen karkötőt, fülbevalót vagy gyűrűt. 

Tűnjünk ki!

Ha egy különleges eseményen veszünk részt, igenis szánjunk időt arra, hogy kitűnjünk a tömegből. Válasszuk ki a legjobb medálokat az ékszerdobozból, és egészítsük ki a legjobb ruhánkkal. Mielőtt észrevennénk, minden jelenlévő ránk irányítja majd a figyelmét, hogy egy pillantást vethessen a feltűnő megjelenésünkre.

Ne feledjük, hogy számos medáltípus közül választhatunk. Amikor pedig a formája van porondon, válasszunk olyat, amely nem csak minket képvisel, hanem olyan dolgokat is bemutat, amelyek iránt szenvedélyesen rajongunk, például a virágok, a tengeri kagylók, a gitár, a billentyűk vagy a pillangók. 

Lényeg a lényeg, hogy a medállal ellátott nyakláncok kiválóan alkalmasak kifinomult, hosszú vonalú sziluett kialakítására a nap bármely szakában vagy bármilyen eseményen. Ezekkel a gyors tippekkel pedig könnyedén beilleszthetjük őket a ruhatárunkba.

Címkék: medál, ékszer, reklám