A tartalmasabb hancúrozások

Vannak, akik amiatt szeretnének hosszabb együttléteket, mert messze élnek egymástól és amikor találkoznak, akkor a lehető legjobban ki akarják élvezni egymás társaságát. Pár perc senkinek sem elegendő, így hiába bújnak egymáshoz 4-5 alkalommal, ha egyszerűen nem tudják megfelelően kihasználni az időt.

A válasz azonban teljesen egyszerű, ugyanis az orgazmus kerülésével lehet hatékonyan elnyújtani a szexet. Fontos tehát a játékosság, az együtt töltött idő, a közösen hozott szabályok, hogy sokkal tartalmasabb legyen az együttlét. Minél tovább tart az izgalmi állapot, annál tovább élvezhetőek a közös órák. 

Mit lehet még tenni?

A jó szexet bizony tanulni kell, hiszen senki sem úgy születik, hogy tapasztalt lepedőakrobata. Fontos a gyakorlás, az őszinte kommunikáció, hiszen így sokkal többet lehet adni a másiknak. Néhány kiegészítővel, mint például a Szeresdmagad.hu erotikus segédeszközeivel jóval tovább tarthat az előjáték, ami pedig hatással van a közösülés hosszára. Szóba jöhetnek a különféle felnőtt társasjátékok, a gésagolyók, a péniszgyűrűk, illetve a vibrátorok egyaránt. A legjobb megoldás azonban az, ha viszonylag hosszabb időt töltünk el úgy, hogy közben a nemi szerveket nem érintjük, csak a csókon és az érintéseken van a hangsúly. 

Egy órányi csókcsata mind a két fél számára rendkívül izgalmas és felpezsdítő lehet, főként, ha minden szabályt betartanak. Egy ilyen játékosság sosem elég, hiszen ennek számos verzióját bele lehet csempészni az együttlétekbe. 

A hangsúly az együtt töltött időn legyen!

Az orgazmus hajszolása, a koncentrálás, hogy végre eljussunk a csúcsra, egyáltalán nem segíti elő a hosszabb szexet. Ez mindig az érzéki örömök rovására megy, hiszen hiába jön zsigerből, ha utána szinte azonnal alább is marad a vágy. Így a közös órák lerövidülnek és percek lesznek belőlük. Ha kivonjuk magunkat a teljesítménykényszer alól, akkor sokkal élvezetesebb lehet a szex, ezzel ugyanis sokat tehetünk azért, hogy a nemi életünk egy jobb irányba menjen el. 

Persze akadhatnak esetek, amikor a férfi nem bírja tovább, hiszen vannak emberek, akiknek a csók, az érintés is elegendő lehet arra, hogy megtörténjen, aminek nem kellene. Ha valaki tudja, hogy hajlamos erre, akkor érdemes megpróbálkozni a magömlés késleltetésével, ami tulajdonképpen egy szorítófogás. Ezt önkielégítéssel pár hét alatt ki lehet tapasztalni, így a partner számára is örömet lehet okozni. 

Fontos tudni azonban, hogy maga az orgazmus egy reflexszerű folyamat. A megszokott pozíciók garantáltan kiváltják azt, így nem árt elkerülni azokat a formákat, amiket korábban alkalmaztunk.

Címkék: együttlét, párkapcsolat, reklám