Bármi is legyen a cél a bringázással, elsősorban olyan gépet keres mindenki, ami ár-érték arányban a leginkább kifizetődő. A megfelelő minőséget például márka alapján is lehet keresni, ehhez nem is kell nagyon messzire menni, hiszen a Csepel hosszú évtizedek óta képviseli hazánkat a legmegbízhatóbb márkák között a kerékpárok piacán. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az okokat, hogy miért érdemes Csepel bringát vásárolni.

Legyen tartós, strapabíró és még…?

A kerékpároknak nagyon sok fajtája van, és a Kerékpárwebshop.eu-nál az összes bicajtípust megtalálja! Sokan egy bringát használnak minden évszakban és minden célra, amit kitalálnak. Többek között a canga kiválasztásánál ezért is olyan fontos, hogy minél pontosabban meghatározzuk, hogy hol, mennyit, milyen terepen fogunk tekerni. Vannak olyan típusok pl. trekking, amik kifejezetten jól működnek mind városi közegben, mind az erdei utakon, csak ehhez a leendő tulajdonosnak felkészültnek kell lennie. 

A hazai bicikligyártás első éveiben még minden modellből összvissz egyetlen fajta volt, így ez nem okozott nehézséget. Viszont a Csepel nemzetközi viszonylatban is méltán lett az egyik legelismertebb gyártó. Rendkívüli fejlesztések, gyors reagálás az igényekre, valamint költséghatékonyság jellemezte a kezdetektől a vállalkozást. Alkatrészei megbízható minőségűek, a megjelenésük modern, és a kínált típusok között ugyanúgy megtalálható az MTB, Cruiser, trekking, mint a többi gyártó kínálatában. 

Vegyen hazait!

Vitathatatlan, hogy a magyarok tehetsége számtalan területen a világ szeme elé tárult már. A golyóstoll, a hologram, a Rubik kocka, a C-vitamin felfedezése mellett a kerékpárok történelmében is nyomot hagytunk. 

A Csepel Művek, ami túlélte a két világháborút, az utóbbi 30 év politikai viszontagságait, nemcsak a már felkapott, befutott termékek gyártását tűzte ki célul, hanem mindig új megoldásokat is kerestek a fogyasztóik számára. Így például az összecsukható kemping biciklit elsőként a világon magyarok fejlesztették ki, pedig többen is kísérleteztek hasonló elgondolással. 

Kiváló felszereltség, tökéletes végeredmény

Az első Csepel Kerékpár majdnem 100 évvel ezelőtti megjelenése óta, ahogy a fentiekből is látszik, rengeteg változás történt. A Csepel végig szem előtt tartotta a felhasználói igényeket, és szoros versenyben áll a konkurenciával. 

Az időtállóság ugyanúgy a védjegye lehetne, mint az összecsukható Csillag kemping bicikli, hiszen egy-egy bringa a legutolsó alkatrészig jó minőségű kiegészítőkkel van felszerelve. Természetesen itt is vannak fokozatok, de már egy belépő szintű canga is bőven megéri azt az árat, amit értékben képvisel.

Címkék: Csepe, bicikli, kerékpár, reklám