De vajon lehet változtatni ezen? Lehet tudatosan figyelni a párkeresés érzelmekkel telített időszakában arra, hogy ne veszítsd el a józan eszed, és ne rohanj a vesztedbe?

A CUPYDO Társkereső csapatát kérdeztük meg, ők vajon mit gondolnak erről, hiszen ők testközelből látják a love storykat.

Te tudod, hogy mit szeretnél?

Talán az egyik legsarkallatosabb pontja a párkeresésnek az önismeret! Ha nem tudjuk, mire és kire vágyunk, akkor reménytelen vesszőfutásba kezdünk, és nemigen látjuk majd a fényt az alagút végén.

null

Ha viszont számot vetünk mindazzal, ami számunkra nagyon, kevésbé vagy egyáltalán nem fontos, akkor már megtettük az első lépéseket a tudatos és egyben sikeres párválasztás irányába!

Ha tudod, mit kell keresni a másikban, akkor nagyobb eséllyel fogsz rábukkanni a tökéletes társra, sőt a számodra nem megfelelő partnereket is hatékonyabban fogod tudni leszerelni. Hát nem felemelő érzés, ha nem rabolod a magad és mások idejét?

Szerinted csábító a te adatlapod? 

Örökérvényű igazság, hogy a szinglik szinte mindig annyira elfoglaltak, hogy nem is érnek rá ismerkedni, pezsgő társasági és kulturális életükbe nemigen férnek bele a randik.

Ígérd meg, hogy mától ennek vége! Alakíts ki ismerkedési rutint, hiszen az, ami most felemelő szórakozás, jó néhány év múlva már üres megszokás lesz, csak közben még a barátok is elmaradnak, hiszen már családot alapítottak.

Ha taszít ez a zord jövőkép, és csábít, hogy megoszthasd valakivel az élményeket, akkor regisztrálj a CUPYDO Társkeresőre, és vágj bele a kalandba! Ne lövöldözz vaktában, tudsz a lakóhelyed szerint is párt keresni!

Fontos kiemelni, hogy nem elegendő egy elbűvölő profilt létrehozni, proaktívan kell cselekedni, bátran írni annak, akit te is szimpatikusnak találsz, minél hamarabb visszaírni azoknak, akik téged tiszteltek meg a figyelmükkel, és ha valaki tényleg elnyeri a tetszésed, mihamarabb személyes találkozót szervezni, mielőtt belelaposodik a virtuális világba a köztetek fellobbanó szikra!

Általános tapasztalat, hogy minél tovább húzod a személyes találkozást, annál kisebb a valószínűsége annak, hogy révbe érj!

A siker kulcsa nálad van!

Ugye látod már, hogy nem elég hátradőlni és várni? 

Ha szívesen véget vetnél az egyedüllétnek, akkor most már tudhatod, csak te tudsz változtatni rajta! Felejtsd el a működésképtelen sémákat, a minden tudatosságot nélkülöző csapongást, tegyél bele időt és energiát, és meglesz a gyümölcse!

Ugye tudod, hogy már csak pár lépés választ el attól, hogy te is boldog párkapcsolatban élj?! Rajta, tedd hát meg minél gyorsabban a szükséges lépéseket!

Címkék: cupydo, társkereső, reklám