Tökéletes fogadófelület, problémamentes burkolás

A Grundplus új fejlesztésű diszperziós nedvszívás-kiegyenlítő és tapadásfokozó alapozó. A gyárilag előkevert Grundplus oldószermentes, emelt diszperziótartalma miatt hígíthatod is, ha a felület sajátosságai megkövetelik. Sokoldalúan felhasználható. 

A nedvszívó aljzatra kerülve megköt, de rugalmas és tömör bevonatot képez, ezért nyugodtan alkalmazhatod szinte bármilyen befejező réteg fogadása előtt. Használhatod beltérben, de kültéri hidegburkolásnál is megállja a helyét. Kiváló választás lehet a cement- és gipszkötésű felületek nedvességtartalmának kiegyenlítésére, illetve hidegburkolásnál a gipszes vagy cementes alapok előkészítésére.

Kiváló és sokoldalú védelem a fokozott vízterhelés ellen 

Ha fürdőszoba, zuhanyzó, pince vagy terasz szigetelésére készülsz, számolnod kell azzal, hogy ezekben a helyiségekben a felületek fokozott vízterhelésnek lesznek kitéve. A Cemix legújabb fejlesztése az Aquastop Flex 2K egy szálerősített, kétkomponensű anyag. A modern gyártási technológiának köszönhetően rendkívül rugalmas és könnyen felvihető. 

Kimagasló vízszigetelő tulajdonságai és rugalmassága miatt akár víztározók, medencék, teraszok vagy erkélyek burkolat alatti szigetelésére is alkalmas. Használatánál a padló- vagy falfűtés sem jelenthet akadályt. Szulfátálló (az oldott sók sem károsítják), így talajjal érintkező felületek szigeteléséhez is hasznosítható. Másik kiemelkedő tulajdonsága – mely elődeitől szintén megkülönbözteti – hogy ivóvizes környezetben (pl. ivóvíztározók szigetelésénél) is biztonságosan alkalmazható.

Aquastoppal bevont felületekre egyből ragasztható a hidegburkolat, ezzel időt és pénzt spórolhatsz. Ha szívesen elmerülnél a hidegburkolás rejtelmeiben, a Cemix oldalán megismerheted a munkafolyamat fázisait lépésről lépésre. 

Divatot követő fugaszín-kínálat

Természetesen a felület alatti technológiai újítások a nagyon fontosak a hidegburkolás terén. Azonban a leglátványosabb része a folyamatnak mégiscsak a burkolólap és a fugaszín kiválasztása. A Cemix ezt ugyanolyan lényegesnek tartja, mint az előkészítő munkálatokat. 

Éppen ezért a közelmúltban újabb három, az aktuális divatot követő színnel bővült a fugaszín-kínálat. A vanília, a betonszürke és a cementzöld (a Colorin kivételével) a teljes fugázóanyag kínálatban elérhető.

Ha építkezés, felújítás előtt állsz, mindenképp érdemes a legújabb fejlesztésekről tájékozódni, mert alkalmazásukkal sok esetben rengeteg időt és pénzt takaríthatsz meg. 

Címkék: hidegburkolás, cemix, reklám