A füzetek felhasználási köre

Szerencsére még manapság is sokan jegyzetelnek füzetekbe. Ez több szempontból is hasznos. Egyrészt, ha mennünk kell valahová, bármikor velünk van, írhatunk bele, másrészt a kézzel írott szöveg mindig jobban rögzül, mint a laptopon íródott vagy fotózott. Tehát ha tanulnunk kell valahol, továbbra is javasolt a hagyományos jegyzetelés.

Töretlen népszerűségnek örvend az otthoni írogatás, a naplóírás, a különböző határidőnaplók, tervezők. Számtalan méretben és variációban kaphatóak. Ez nemtől és kortól függetlenül bárkinek örömteli meglepetés lehet.

Míg az általános és középiskolák megkövetelhetnek bizonyos szabályokat a füzetek kinézetével kapcsolatban, addig felnőttként már megvan a lehetőség, hogy olyan füzetbe írjunk, amilyenbe szeretnénk, így kedvünkre feldíszíthetjük.

Füzetek díszítése fénylő kövecskékkel

Ha te is azok közé tartozol, akik szeretnének egy csodálatos képzőművészeti alkotást varázsolni az irodai kellékeikből, akkor itt a lehetőség! A gyémántszemes kirakókészletek segítségével nemcsak gyönyörű képeket tudsz készíteni, hanem most megadatik a csillogó gyémántszemes díszítési lehetőség a füzeteidhez is.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház tárgyai között megtalálhatod a módját, hogyan dekoráld füzeteidet rendkívül egyedülálló módon. Sőt, nem csupán füzeteket ékesíthetsz a parányi kövecskékkel, hanem akár a szemüvegtokodat és óraszerkezetet is. A kínálat folyamatosan változik, így érdemes időről időre visszanézni, hátha épp akkor érkezik meg a kedvenc mintád.

Gyémántszemes kirakózás

Jelenleg hihetetlen népszerűségnek örvend ez a kézműves technika. Az alapjait a különböző színű és formájú, gyémánthoz hasonlító szemek jelentik, innen kapta az elnevezését is. Ezeket az apró kövecskéket kell felvinni a képre, amely jelöli, hogy hová melyik szín kerül.

A gyémántszemes kirakóképek elkészítése lehet, hogy egyeseknek elsőre nehéznek tűnik. Az ő számukra jöttek létre a részben kirakható változatok, melyeknek csak egy részét kell lefedni a kövekkel, a többi felület marad üresen, ott az eredeti festmény lenyomata látszik. Így a részben kirakható képek egy különleges, többdimenziós hatást nyújtanak ezáltal. Ha már valaki bátrabb vagy haladóbb, és már több készlettel volt korábban dolga, az ő számára már mindenképpen a teljesen kirakható képek alkotását javasoljuk.

Az Alkoss Otthon kreatív áruház számtalan tematikában kínálja termékeit, úgy mint pl. mesés, filmes, állatos vagy tájképes témák. De az absztrakt festmények hívei is találnak maguknak valót a híres festők vagy az absztrakt kategóriákban, bátran böngéssz az oldalukon.

Címkék: alkossotthon, csillog, gyémánt, díszít, füzet, kreatív, reklám