Ha tél, akkor irány Karintia!

Aki szereti a telet, az jó eséllyel rajong a havas élményekért, amelyekhez kitűnő úti cél Ausztria legdélebbi tartománya, Karintia. Az Alpok varázslatos hátteret biztosít a téli feltöltődéshez legyen az aktívan, sportolva vagy inkább pihenéssel teli.

Karintia a téli sportok szerelmeseinek egyik közkedvelt régiója, valódi síparadicsommá válik ilyenkor. Ellenállhatatlanul csalogatnak az Alpok hófödte csúcsai, a hóbiztos sípályák vagy a befagyott vizű tavak szépsége. Egy hely, ahol minden adott egy fantasztikus téli üdüléshez, ahol mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb elfoglaltságot.

Téli élmények Bad Kleinkirchheimban

Aki kitűnő minőségű sípályákra vágyik, emellett további havas élményeket is szeretne átélni, netán a családdal vagy baráti társasággal együtt telelne, akkor mindenképp látogasson el Karintiába, az úti cél pedig bátran legyen Bad Kleinkirchheim!

A településen 103 km hosszú sípályarendszer és 15 km hosszúságú szánkópálya áll a vendégek rendelkezésére, illetve a snowboard szerelmesei számára egy kiváló funpark nyújt lehetőséget az adrenalin növelésére. Sőt, ha már adrenalin növelése, még egy versenypályán is megmérettethetik magukat a vállalkozó szellemű síelők.

Érdekességként, az egyik sípálya Franz Klammer olimpiai bajnok után kapta a nevét, akivel ráadásul kora reggel akár együtt is síelhetünk.

Szállás szempontjából sokan előnyben részesítik a wellness-szállodát ilyenkor, hiszen milyen jól tud esni egy egész napos síelés, az alpesi friss levegőn töltött idő után egy kis nyugalom és felfrissülés a szaunavilágban vagy a medence partján.

Népszerű Bad Kleinkirchheimben a Hotel OTP Birkenhof **** családias szálloda, amely minőségi szolgáltatásai között a wellness is szerepel, de emellett kiváló kulináris élvezeteket nyújt és magyaros vendégszeretettel vár. Egyszerűen csábítóak a téli élmények ajánlatai, tökéletes kikapcsolódás biztosított itt mindenkinek korosztálytól függetlenül.

null

Feltöltődés kicsiknek és nagyoknak

Karintia nemcsak a felnőtteket látja szívesen, kifejezetten családbarát régióként ismert, és rendkívül sok tapasztalatot szerzett már az évek során, hogyan adhat maradandó élményeket kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Bár úti célként mindig jó választás, mégis a téli élmények talán még emlékezetesebbek maradnak, így a gyermekek szórakoztatásáról, az első síelési élményükről felkészült síoktatók gondoskodnak játékos formában a sísuliban.

Amíg pedig ők a széles, biztonságos pályákon bontogatják szárnyaikat, a szülők a híres mediterrán napsütést élvezhetik egy ikonikus strandkosárban vagy egy hütte melegében.

Címkék: otp, reklám