Az Amerikából származó márka 1981-be jött létre, tehát idén 40. születésnapját ünnepli. A Mariano testvérek által megálmodott ruházati márka az évek során bővítette portfólióját, így divatékszerek és karórák is kerültek piacra a kezeik közül. Hamar ismertek lettek világszerte, Kalifornia partjairól gyorsan eljutottak a világ minden pontjára. A ruhákon lévő ikonikus háromszög messziről feltűnik, míg az ékszereken és az órákon diszkréten jelenik meg a márkajelzés.

A viszonylag fiatal márka olyan divatnagyköveteket nyert meg magának, mint Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Eva Herzigova vagy Carla Bruni. Talán a szupermodellek is hozzájárultak ahhoz, hogy a Guess egy megbízható, nőies márkává váljon, amelyet bármilyen alkalomra viselhetsz - legyen szó ruházatról vagy éppen egy karóráról. Az egyes órák egyébként ékszernek is beillenek, így érdemes ebből a szempontból is átgondolni a választást.

null

Guess órák

A Juta Óra-Ékszernél kapható Guess órák rendkívül sokszínűek, így mindenki megtalálja a stílusának megfelelőt. A már említett, ékszernek is beillő darabok gazdagon tartalmaznak kristályokat, így a csillogás szerelmesei jó helyen járnak. Az apró, ragyogó strasszokkal kirakott számlapok, óratokok a valódi luxus érzését kölcsönzik a viselőnek. A diszkréten csillogótól az extravagánsig minden megtalálható rozé- vagy sárgaarany és ezüst színben. Nem beszélve a szíjak sokféleségéről! Itt is megtalálható a bőr- és a fémszíjas kivitel, természetesen az óratokhoz és számlaphoz passzoló színvilágban.

Ezeket az órákat akár karkötőként is lehet viselni. Egy Raven-darab például közelebbről megnézve a Juta Óra-Ékszer egyik legkülönlegesebb karórája. A japán Miyota szerkezet garantálja a pontosságot, a fehér kaucsuk szíj modern, kényelmes, akár mindennapi viseletről, akár lazább, sportosabb outfitről van szó. Mindemellett az óratok különleges alakja, a rozé szín és a kristályok egészen egyedi kompozíciót alkotnak. Nemesacél óraszíjjal pedig abszolút elegáns viselet.

Egy Sparkler pedig azért különleges, mert az óratokon kör, míg a számlapon téglalap alakú kristályok csillognak. Ebből is van mindhárom színben, így a kollekció szerelmesei akár mindet beszerezhetik, ha igazán stílusosak szeretnének lenni. Az Afterglow széria olyat mutat, ami szokatlan: a számlapot félig terítik be az apró strasszok, amelyek a szíjon is megjelennek. Ez az óra biztosan nagyon ritkán jön szembe az utcán!

Szépség és funkciók

A Guess órái nemcsak szépek, hanem van köztük többfunkciós is. És még a csillogásban sem kell elveszned, hiszen az Aurora kollekció a visszafogottabb stílus kedvelőinek készült. A kristályüvegek minden esetben minőséget rejtenek, legyen szó ragyogó, letisztult, többfunkciós vagy alapdarabról. Hiába, ez a Guess...

Címkék: óra, ékszer, reklám