De vajon mikor és hol lehetnek hasznosak ezek az eszközök? Cikkünkből kiderül!

Mire kellenek a plakátkeretek?

A legtöbb modell alumíniumból készül, egyre több fajta készül belőlük, hogy a gyártók minden igényt ki tudjanak elégíteni. Persze azt, hogy miként használjuk fel ezeket, a helyszín és a mód határozza meg. Összességében azonban elmondható, hogy bármilyen tájékoztatási feladatnál remekül megállják a helyüket. Egy ilyen minőségi eszközben könnyedén ki lehet cserélni a plakátokat, így percek múlva új információval szolgálhatunk az érdeklődők számára.

Nagy előnyük, hogy mindegyik UV-álló és tükröződésmentes víztiszta előlappal rendelkezik. Illetve szinte mindegyik típus kipattintható kerettechnikával van ellátva. A Reklámeszköz.hu plakátkeret kínálatában nem véletlenül találni ennyiféle és fajta típust, ennek köszönhetően minden helyszínhez találhatunk tökéletes megoldást.

null

Milyen keretek léteznek?

Az ország legszélesebb választékával rendelkező webáruházban könnyedén találhat megfelelő plakátkeretet. Ott van például a standard változat, amely az egyik legkedveltebb kivitel. A modell 20, 25 és 32 milliméteres profilból készül, amelyből a 25 mm-es típusból minden méretet raktáron tartanak.. A másik sikeres típus a színes plakátkeret, amely az előbbihez hasonló megoldásokkal készül. A különbség a kettő között az, hogy ebből kapható fehér, fekete, kék, arany, de még piros színű is.

Milyen lehetőségeink vannak a kétoldalas verziók kapcsán?

Természetesen nemcsak egy-, hanem kétoldalas plakátkeretek is léteznek. A becsúsztathatós tervezésnek köszönhetően ugyanolyan egyszerűen lehet bennük kicserélni az információkat, mint a hagyományos változatnál. A különbség a kettő között annyi, hogy míg az előzőeknél kizárólag csak az egyik oldalon látszik a plakát, addig ezeknél mind a két oldalán láthatóvá válik a grafika. A standard kétoldalas keret azonban kipattintható kerettechnikával készül, aminek kapcsán tulajdonképpen kettő klasszikus keretet szereltek össze. Mindkét megoldásnak megvan a maga előnye.

Persze mindegyik esetben lehetőség van a plakátok mellett posztereket, egyéb grafikai anyagot is kihelyezni. Legyen szó hirdetményekről, esetleg napi menüről, kedvezményekről egyaránt, ezeket mind megjelentetheti ezzel a praktikus eszközzel. A védelem érdekében a termékeket a már említett tükröződésmentes védőfóliával látták el, de ha további védelemre szorul a plakát, akkor egy plakát tasakkal teljesen vízállóvá tehető minden keret.

Amennyiben tehát egyedivé és stílusossá tenné cége megjelenését, érdemes elgondolkodnia a színes, standard vagy pedig a kétoldalas plakátkereteken.

Címkék: eszköz, hirdetés, reklám