A tökéletes ajándék

Számos olyan alkalom van az ember életében, amikor valamilyen emlékezetes ajándékkal szeretne szerelme kedvében járni. Ilyen alkalom egy születésnap, évforduló vagy a karácsony, de a romantikusabb lelkű emberek egyszerű hétköznapokon is szeretik meglepni kedvesüket.

Azt, hogy kinek mi a legjobb ajándék, mindig az adott illető személyisége és a rendelkezésre álló lehetőségek döntik el. Bármilyen beállítottságú is legyen az ajándékozott, egy jól megtervezett utazással garantáltan nem lövünk mellé. Ha egy ajándék úttal kényeztetnénk a párunkat, nagyon fontos, hogy az előkészületek tökéletesek legyenek, és a szervezés semmiféle terhét ne érezze a másik fél.

Gondoljuk át, hogy mi lenne a legmegfelelőbb úti cél. Próbáljuk elképzelni, hogy társunk hol érezné jobban magát; a hegyek között vagy a tengerparton, esetleg egy városlátogatás tenné őt boldoggá?

null

Gondoljunk a reptéri parkolásra is

A gondtalan utazás alappillére a megfelelő szervezés. Gondoskodjunk mindenről még jóval az indulás előtt, így elkerülhetőek az esetleges kellemetlenségek. Nagyon fontos, hogy az induláskor és az utazás alatt tudjuk biztonságban az autónkat, ezért a reptéri parkolás megoldására fordítsunk külön gondot.

A Budapest Reptér Parkoló remek lehetőséget kínál a reptéri parkolásra, mivel egyszerűen, online foglalható. A foglalás után szinte azonnal egy visszaigazoló e-mailben megkapunk minden szükséges információt és egy linket is a térképhez. Ne felejtsünk el az érkezéskor megállni a parkoló irodája előtt, ahonnan a kijelölt parkolóhelyre irányítanak bennünket, és a csomagjainkat a transzferbuszba pakolják. Miután letettük az autót, egy rövid adminisztrációt követően már indulhatunk is a reptérre. Maga az út nem több, mint 5-8 perc, amit a forgalom határoz meg. Számítsunk arra, hogy amennyiben hosszabb, pár hetet meghaladó kirándulást tervezünk, az autó kulcsát az irodában kell hagynunk biztonsági okokból.

Érkezéskor a csomagfelvételt követően nincs más dolgunk, mint telefonálni a parkolónak, hogy megérkeztünk és az indulási szintre, a 7-es zónához sétálni. A transzferbusz visszaszállít minket a reptéri parkolóba. A bankkártyás vagy készpénzes fizetést követően fel is vehetjük az autónkat.

Vegyük le az összes terhet

Összességében elmondhatjuk, hogy szinte nincs jobb ajándék egy olyan útnál, amelyet tökéletesen megszervezünk. Az úti cél kiválasztásától a jegyek megvásárlásán át egészen a reptéri parkolásig, próbájunk meg mindenre odafigyelni, hogy az ajándékozott fél kényelmesen, tehermentesen utazhasson és élvezze a kapott meglepetést.

Címkék: parkolás, reptér, budapest, reklám