A szórakozás mellett azonban ne feledkezzünk meg napjaink egyik legfontosabb kérdéséről, a környezetvédelemről sem. Igyekezzünk úgy jól érezni magunkat, hogy közben a Földnek se ártsunk. Az elektromos járgányok tökéletes megoldást jelentenek a környezetkímélő kikapcsolódásra.

Pattanj fel egy elektromos rollerre!

Óriási divatja van napjainkban az elektromos rollereknek, és ez nem is véletlen. A lábbal hajtható kivitel is nagyon praktikus közlekedési eszköz. Kis helyet foglal el az úton és a tárolóban egyaránt. Az akkumulátor meghajtású változattal azonban nagyobb távokat is kényelmesen megtehetsz.

Nem kell a tömegben nyomorognod a buszon, és nem kell dühöngened a dugóban sem. Kapj fel egy elektromos rollert és szeld át a várost sokkal gyorsabban mint az autósok. S ha lemerült a járgányod, nincs más dolgod, mint keresni egy konnektort. Nincs károsanyag kibocsátás, nincs füst, nincs környezetszennyezés.

Benzin helyett áram - robogj elektromos robogóval

Ugyancsak kíméled a Földünket, ha benzin meghajtású robogó helyett elektromos változatot vásárolsz. A rollerhez hasonlóan jóval kényelmesebben és gyorsabban megteheted a kívánt utat, mintha autóba ülnél. Míg azonban a rollerekkel csak átlagosan 20 kilométert tudsz megtenni, az elektromos robogókkal 60 kilométert.

A Homelux elektromos robogói számos színben, méretben és fazonban várnak. Ha szeretnél gondtalanul de felelősségteljesen suhanni a városi utakon, válaszd a környezetbarát verziót!

null

Szuper időtöltés a SUP-ozás

Ha beköszönt az ősz, a Nap rendszerint még kegyes hozzánk, és néhány hétvégét még kellemesen eltölthetünk a vízpartokon. A hajókázás, motorcsónakázás mindig nagyon izgalmas, azonban egyúttal igen környezetszennyező is. Légy tudatos, evezz a nyílt vízre egy felfújható Stand up paddle, vagyis SUP hátán állva.

Nem csak nagy élmény így látni a Balaton, vagy épp a Tisza-tó környezetét. Remekül fejleszti az egyensúlyérzéket is, és segít, hogy fitt maradj. Mindezt úgy, hogy közben nem szennyezed tavaink vizét és a levegőt sem. A SUP deszkák több méretben elérhetőek, vásárlás előtt keresd meg az adottságainak leginkább megfelelő modellt. Amire feltétlenül ügyelj, hogy mindig használd a bokapántot.

Sportolj felelősségteljesen!

Akkor tudod leginkább kiélvezni a szabadság és a mozgás örömeit, ha ügyelsz a saját és a társaid biztonságára. Közúton történő rollerezés, bizicklizés, és robogózás során minden esetben viselj bukósisakot.

Ha vízre szállsz, akár SUP-pal, akár csónakkal, akár vízibiciklivel, ne hagyd a parton a mentőmellényeket. A gondatlanságból nagy baj lehet, ám ezeket egyszerűen elkerülhetjük, ha betartjuk a szabályokat.

Címkék: homelux, robogó, reklám