Vajon miért van ekkora sikerük? Cikkünkben részletesebben bemutatjuk a márkát és annak kollekcióit!

Amikor vásárlás mellett döntünk, szinte azonnal a BORGO Tamaris cipői jutnak az eszünkbe. Pedig a vállalat nemcsak magas sarkúkat forgalmaz. Választhatunk lábbeliket munkához, partikhoz, esküvőkre, sportoláshoz, de akár városi kirándulásokhoz is. A kategórián belül tehát számos típus áll a rendelkezésünkre.

A német márka eredete

A Tamaris Németországból származik, amely több mint 50 éve van jelen a cipők piacán. A tulajdonosnak azonban nemcsak ez az egy lábbeliket gyártó cége van, hiszen övé az s.Oliver és a Marco Tozzi brand is. Az első boltot még az 1960-as évek végén nyitották meg Berlinben, amit a vásárlók is gyorsan megkedveltek. Ekkor azonban még csak alkalmi és elegáns darabokat terveztek, de így is sikerült elnyerniük a nők szívét. Később egyre szélesebb körben terjeszkedtek, így készültek szandik, papucsok, de még sneakerek is. 

A színek területén szintén fejlődtek, hiszen a fekete mellett egyre több árnyalatban készítettek kiegészítőket. A színpaletta mára igencsak szélesre nőtt, hiszen kapható pasztell, piros, kék, rózsaszín, de tulajdonképpen bármilyen árnyalatban tündöklő darab is. A márkának mára több mint 2600 boltja van a világ számos pontján, így a világhír már garantált. 

A Tamaris cipők kínálata

Az albrandek segíthetnek, hogy döntésre juthassunk. Ott van például a Tamaris Fashletics, a PureRelax, illetve a Heart & Sole kollekció. A tavaszi hónapokra például remek választás lehet egy narancssárga telitalpú, ami nemcsak kényelmes, hanem egyedi is. Remek megoldás azonban a márka mentazöld belebújós darabja, de letehetjük a voksunkat a bézs sneaker mellett is. A balerina változatokkal összehangolhatjuk az outfitünket a különböző úti célokkal. Egy lapos talpú kiegészítő ugyanis jól mutat egy városi séta alkalmával, a tengerparton, de még a munkahelyen is.

Amennyiben sportosabb kinézetre vágyunk, választhatunk a különböző sneakerek közül is. A Tamaris fehér modellje egy letisztult tervezés, amely 2021-ben került a boltok polcaira. Az anatómiai talpnak és a puha bélésnek köszönhetően garantálja a maximális kényelmet, akár a mindennapok során is. A laposabb talpú lábbeli pedig egy fél-platform kivitel, amely sportos újdonságnak számít a márkától. Különlegessége, hogy csak ez készül jeans kiegészítőkkel és dedikált fűzővel, ami egyedivé varázsolja azt. Az idei év egyik legsikeresebb terméke tehát egy rendkívül komfortos verzió akár városnézésre, akár sportoláshoz.

Címkék: elegáns, Tamaris, sportos, cipő, reklám