Ilyen helyzetben a lemondás érzése további felgyülemlő feszültséget okoz, és már benne is vagyunk egy stresszspirálban, ami egyre mélyebbre húz. Ha az ingerlékenységre megoldást keresünk, hamar kilyukadhatunk egy masszírozó fotel gondolatánál, ami elég sok problémánkat meg tudja oldani és ellazít a fárasztó napok végén. De lássuk, milyen előnyei vannak egy masszázsfotelnek!

Masszőr helyett masszázsfotel

Egy képzett masszőrhöz eljutni nagyon sok szempontból lehet körülményes. Messze van a szalon, hosszú idő oda- és visszajutni, a masszőr nem ér rá, Te nem érsz rá, stb. Ezt a problémát viszont remekül ki lehet küszöbölni egy saját masszázsfotellel, ami mindig szolgálatra készen áll az otthonod kényelmében.

L alakja miatt a teljes testet át tudja masszírozni, így nem csak a hátad, hanem a karok, a derék, a fenék, a combok és a vádlik is át lesznek mozgatva.

Ha Te sem szeretnél elmenni a mindennapi relaxációs masszázs lehetősége mellett, nézd meg a SpaTrend oldalát, ahol számos eszközt találhatsz a nap végi lazításhoz.

Pozitív hatások a testre

Ugyanúgy, ahogy egy hagyományos masszázskezelés esetén, egy masszírozó fotel is segíthet az egészségügyi problémák megelőzésében és a már meglévő bajok kezelésében.

Legyen szó akár ülőmunkáról, akár egy nehéz fizikai munkáról, az izmok és ízületek sokszor fájdalmasan be tudnak merevedni. A rendszeres masszázs lazítja a letapadt izmokat, oldja az izomgörcsöket, ebből kifolyólag pedig könnyedebbé teszi a mozgást, javítja a testtartást.

Belsőleg is sok az előnyös hatása, hiszen serkenti a vér- és nyirokkeringést, aminek következtében az oxigén és a tápanyagok gyorsabban jutnak el a sejtekhez. Ezzel fejlődik az immunrendszer ellenállóképessége, a jobb oxigénellátottság pedig könnyebb és gyorsabb gondolkodást tesz lehetővé.

null

Lelki felüdülés

Egyes esetekben már attól fel tudunk derülni, ha tudjuk, hogy még sok a dolgunk, de már látjuk a fényt az alagút végén. Ez a fény lehet például egy relaxáció a masszírozó fotelben. És ha már a gondolata is megnyugvással tölt el, akkor a tényleges használat maga lesz a szelet mennyország.

A jobb minőségű masszázsfotelek a relaxációs hatás fokozása érdekében beépített hangszóróval vannak ellátva, amin keresztül nyugtató dallamokat vagy zenéket játszhatunk le a masszírozás közben.

Ha megfelelően nyugodt körülményeket tudsz biztosítani arra az időre, amit a masszírozó fotelben töltesz, remek társad lesz a stresszkezelésben. A nyugtató hatása kihat a mindennapokra, hiszen jobb minőségű alvást tesz lehetővé, ha kevésbé leterhelt idegekkel hajtod álomra a fejed.

Címkék: masszázsfotel, reklám