Az ülő és állómunka, a terhesség, a túlsúly és a dohányzás mind növeli a visszerek megjelenésének esélyét. Amíg nem késő, vagy ha már megjelent a baj, vissza kell állítani a láb keringési zavarát, erre remek megoldást nyújthat aGambe Slim gyógynövény koncentrátum.

Ezen felül, ha zsíros, vaskos lábakkal vagy a makacs narancsbőrtől szenved, ez mind a nyirokpangás tünete, amire szintén jó megoldás lehet.

A Gambe Slim gyógynövényes koncentrátum 1500 mg kötőszövet erősítő kollagént, érfalerősítő, vér-és nyirokkeringést fokozó gyógynövényeket tartalmaz.

Kiegyensúlyozott vegyes étrend és életmód mellett támogatást nyújthat a visszerek, seprüvénák és ödémás lábpanaszok, továbbá a nyirokpangás okozta narancsbőr felszámolásához.

Kúraszerű alkalmazás (minimum 60 nap, maximum 120 nap) mellett az összetevők többszörösére növelik a nyirokáramlást, hozzájárulnak a vérkeringés serkentéséhez, az erek falainak és kötőszövetnek erősítéséhez.

A jó vér- és nyirokkeringés ugyanis nem enged utat a visszereknek, a seprűvénáknak, a narancsbőrös bőrelváltozásoknak és a helyi zsírlerakódásoknak.

Fogyasztása: napi 2x 12,5 ml kis folyadékban feloldva, étkezések után.

Mindenkit szeretettel vár a Természet Patikája (Kaposvár, Anna u. 12; tel.: 82/222-577)

Címkék: láb, visszér, ödéma, patikája, természet, reklám