INVU napszemüveg: a svájci INVU név talán még nem annyira ismerős, bár sokat teszünk annak érdekében, hogy mindenki számára ismert legyen. Számos városba eljutott már a márka nagykövete, így Kaposváron elsőként az Otthon Optikában volt elérhető, és a legnagyobb kollekcióval rendelkezünk mind a mai napig. Az INVU márka a korábbi Polaroid márkából „alakult”, hiszen a designer csapat, és a gyártási részleg is innen indult annak idején. Azóta sokadik kollekciójukat hozzák ki, és egy igazán divatos, kortalan keretkollekcióval állnak a vásárlók rendelkezésére.

null

Az INVU napszemüvegek mind ultrapolarizált technológiát használnak, azaz jelentősen csökkentik a zavaró csillogásokat, tökéletes UV védelemmel rendelkeznek, és barátságos fényszűréssel (nem túl sötét, azaz autóvezetésre alkalmas, de nem is világos).

A napszemüvegek fémből és műanyagból készülnek.

Ajándék napszemüveglencse akció

Az UV sugárzás elleni védekezés egyik módja a dioptriás napszemüveglencse. Érdekesség, de az általunk forgalmazott INVU napszemüvegek is alkalmasak a dioptriás lencse fogadására. Nyári akciónk partnerünk, az Essilor Optika Kft. jóvoltából érhető el üzletünkben.

Az UV sugárzás mellett a megfelelő fényvédelemről is gondoskodnak az ajándék lencsék, így alkalmasak autóvezetéshez is, a Himalája megmászásához azonban már nem javasoljuk 😊

Az akció elérhetősége: vásároljon egy pár Crizal Alizé UV vagy Crizal Forte UV felületkezeléssel ellátott, vékonyítás nélküli, vagy közepesen vékonyított lencsét, és ajándékba kap egy pár színezett napszemüveglencsét.

null

Ray-Ban napszemüvegek

 

Az egyik legismertebb napszemüveg márka az olasz Luxottica cég terméke, a Ray-Ban. Üzletünkben megtalálhatóak a Ray-Ban napszemüvegek, optikai keretek egyaránt. Kedvelt termékük az ikonikus Aviator, Wayfarer, Clubmaster, de ezen felül még számos modell nyerte el a vásárlók tetszését. Érdekesség, de 2016 óta a Ferrari formula-1-es csapat egyik szponzora a Luxottica, és a versenyzők rendre Ray-Ban vagy Oakley napszemüvegekben jelennek meg. A Luxottica 2017-ben egyesült a szemüveglencse gyártó Essilorral, így további meglepetések várhatóak a prémium szegmensben.

null
 

Lassan kezdődik az Iskola!

Bár még mindenki szívesen ázik a Balatonban, és szeret nem gondolni az iskolakezdésre, mi azonban szeretnénk felhívni a figyelmet számos részletre. Most többet vagyunk gyermekeinkkel, így jobban oda tudunk figyelni rájuk. Mennyire tartják közel vagy távol az olvasnivalót, rajzoláskor nagyon odahajol-e a papírhoz? Szokott-e a gyerek egy szemmel „célozva” rajzolni-írni? Ha vannak ilyen gyanús jelek, feltétlenül szükséges a szemvizsgálat, hiszen itt valamilyen fénytörési hibával állunk szemben. Ha kész az eredmény, igazi gyerekbarát szemüvegre van szükség. Az Otthon Optikában megtalálhatóak az olasz Centrostyle szemüvegkeretek, amelyek kifejezetten gyermekek részére készültek. Ezeket a kereteket strapabíró anyaguk jellemzi, antiallergén, és bírja a gyűrődést.

Nyereményjátékunk nyertese: Solymos Róbert!

Címkék: otthon optika, napszemüveg, reklám