Az exit cirkusz április 12-én érkezik Kaposvárra és a tervek szerint öt napig maradnak a Vásártéri úton.Az előadások 18 órakor kezdődnek, kivéve szombaton (04.15.), amikor 15 órakor is lesz egy, illetve vasárnap (04.16), amikor 11 és 15 órakor lehet majd "cirkuszolni", valamint hétfőn (04.17.), mert akkor az utolsó előadás 11 órakor lesz.

A páros belépőkért érdemes végigfutni az alábbi bemutatkozást, illetve lapozgatni a társulat weboldalát ...

A helyes válaszokat ezúttal is a jatek.kapospont(kukac)gmail.com címre várjuk névvel, címmel, telefonszámmal. A nyerteseket e-mail-ben értesítjük.


8. kérdés: Szerepel óriáskígyó a műsorban? - igen

Nyertes: Takács Erika, Siófok


7. kérdés: Mi a fantázianeve a gyors ruhacserés produkciónak? - Quick Change

Nyertes: Horváth Áron, Osztopán


6. kérdés: S, ha már az előbbiekben a nevekről kérdeztünk: hogy hívják a cirkusz bohócát? - Johny

Nyertes: Fekete Zoltán, Kaposvár


5. kérdés: Hát, az az intelligens szamárnak mi a neve? - Paco

Nyertes: Miskolczi Veronika, Kaposfő


4. kérdés: Hogy hívják a cirkusz kedvenc púpos tevéjét? - Jázmin

Nyertes: Schrenk Judit, Kaposvár


3. kérdés: Hol állítja fel sátrát a társulat Kaposváron? - Vásártéri út

Nyertes: Szépné Szerényi Gabriella, Kaposvár


2. kérdés: Mi a társulat műsorának címe? - Cirkusz és varázslat

Nyertes: Holezer Margit, Kaposújlak


1. kérdés: Hány álattal érkezik a városba az Exit Cirkusz? - Több, mint 60

Nyertes: Kornya Csaba, Juta

Magyarország leghíresebb cirkuszi dinasztia családjai közé tartozik a Richter és a Picárd család: az Exit Cirkusz alapító tagjai. Bemutatkozásukban ezt írják:

Az Exit Cirkuszt azzal a céllal alapítottuk, hogy a cirkuszművészet hagyományait megőrizve, de az új elképzeléseinknek is teret adva, minden évben megújulva, új műsorral várjuk a kedves közönséget. Mielőtt az Exit Cirkuszt elindítottuk, mint artisták a világ számos országában a leghíresebb cirkuszokban léptünk fel különböző produkcióinkkal. Az itt szerezett tapasztalatokat, szeretnénk megvalósítani, Önöknek átadni, hogy felejthetetlen cirkuszélménnyel távozzanak műsorainkról.

Az Exit Cirkusz 2017 évben is színvonalas új műsorral várja a Kedves Közönséget. Műsorunk címe: CIRKUSZ és VARÁZSLAT

Idei műsorunkban az állatok kapják a főszerepet. Több mint 60 állattal érkezik Önökhöz az Exit Cirkusz. Különleges egzotikus állatprodukciókat láthatnak a cirkusz porondján. Jázmin a púpos teve, a sivatag hajója, Paco az intelligens szamár, perui lámák, pónilovak, holland törpekecskék, idomított kacsák és libák, bengáli,burmai és álarcos szibériai cicákkal, felejthetetlen macska revüt mutatnak be, idomított csivavák, border collie kutyák és kopasz kutya, mississippi alligátor, sivatagi varánusz, zöld leguán, óriás sarkantyús teknős, óriáskígyók és tigrispitonok.

A cirkusz műsoraiban nagyon fontos a humor. Johny a humor, tehetséges képviselője, gondoskodik műsorunk folyamán a nevettetésről.

Természetesen műsorunkban nem csak állatok és bohóc van, hanem kiváló, a nemzetközi cirkuszporondon sikert aratott produkciókat láthatnak épp úgy a porondon, mint a levegőben. Az illúzió mesés világába is elkalauzoljuk Önöket. A ” Quick Change ” a gyors varázslatos ruhacserés produkciónk elkápráztatja Önöket.

A gyerekek találkozhatnak Spongyabob és Minyon mesefigurákkal!!!!

Új műsorunkhoz kívánunk Önöknek kellemes szórakozást! Ne feledje, Exit Cirkusz = Kijárat a mindennapokból!!!

Keressen minket a Facebookon: Exit Cirkusz hivatalos oldalán. Like-old és oszd meg az oldalunkat, így nyerhetsz 4 fős családi belépőt.

Információ és jegyrendelés: 06 30 693 46 32.

Címkék: cirkusz, exit, belépő, reklám