2016. januárjában nyitotta meg kapuit a Hotel Yacht**** Wellness & Business, közvetlenül a Balaton parton. A Siófok vitorláskikötőjében található négy csillagos szálloda, a városközponttól 10 perc sétára található, csendes, vízparti környezetben.

A létesítmény 70 stílusos, modern, ugyanakkor barátságos, többségében balatoni panorámás, légkondícionált szobával rendelkezik.
Az egész évben nyitva tartó a’la carte étterem mellett bárral, egészségügyi szolgáltató központtal és egy 1000 m2-es panorámás wellness részleggel várják a vendégeket.

Fotó: hotel-yacht.hu
Fotó: hotel-yacht.hu

A szálloda a’la carte éttermében, a BlueDot Bistro-ban mind magyaros, mind nemzetközi fogásokat kóstolhatnak a gasztrokedvelők. Nyáron a kikötőre nyíló terasz garantálja a tökéletes balatoni élményt.

A Wellness részleg változatos szolgáltatásokat nyújt a kikapcsolódni vágyók számára: 25 méteres úszómedence, gyermekpancsoló, beltéri és szabadtéri pezsgőfürdők, szaunák, sószoba, pihenősziget és különböző masszázsok vehetők igénybe.

Fotó: hotel-yacht.hu
Fotó: hotel-yacht.hu

A gyermekbarát szolgáltatások és a hatalmas teraszok mellett számtalan helyi és környékbeli programlehetőség gondoskodik róla, hogy a családok és a párok számára is egész évben igazi kikapcsolódás legyen a hotelben eltöltött idő. Az egészségközponton keresztül fogászati kezelés, kardiológiai és belgyógyászati szűrés is igénybe vehető.

16609n.jpg
Fotó: hotel-yacht.hu

A Hotel Yacht a fentieken túl egy kiemelkedő felszereltségű, 250 fő befogadására alkalmas konferencia központnak is helyet ad, amelynek egyedülálló eleme a körpanorámás konferenciaterem. A földszinti gyógyászati központ pedig a Balatoni régióban is kifejezetten egyedivé teszi a szálloda által nyújtott szolgáltatások körét.

Az egy éves Hotel Yacht karácsonyi ajándékként egy 2 főre szóló 2 éjszakás wellness pihenéssel kedveskedik nyereményjátékunk nyertesének.

Nyereményjátékunkban azok vehetnek részt, akik az alábbi kérdésre helyesen válaszolnak és a megfejtést névvel, címmel, telefonszámmal elküldik a jatek.kapospont(kukac)gmail.com címre.

Hány csomagajánlat érhető el a Hotel Yacht honlapján?

Megfejtés: 13

 

Nyertes: Kovács Dóra, Kaposvár

Címkék: Hotel Yacht, wellness, játék, Siófok, reklám