Augusztus 21-én, a második napon sem volt hiány programokból és élményekből. Rengeteg hasznos előadást lehetett meglátogatni és meghallgatni.

A Diákhitel kávézó rendezésében például Sebestyén Balázs számolt be a médiával kapcsolatos tapasztalatairól. Ez az előadás a média útvesztőjében címet kapta.

A fesztivál ideje alatt kártyás fizetés volt. Ezt a kihelyezett pontokon lehetett igényelni és beváltani/feltölteni a készpénzt a kis fesztiválkártyákra. A magas árak ellenére minden étterem és kisebb büfé, illetve stand tömve volt, hiszen mikor máskor esne jobban egy hot-dog, vagy egy hideg sör, mint a kedvenc előadóink koncertjei után?

fotó: Hirt Dorina
fotó: Hirt Dorina

Estefelé elkezdődtek a nagy zenekarok és DJ-k fellépései. Az Esti Kornél zenekar idén sem okozott csalódást az alternatív rock zene szerelmeseinek. Hatalmas sikerrel és több visszatapssal indították be a bulimotort és zúztak egy óriásit.

Velük egy időben a Punnany Massif tarolt és döntötte szét a nagyszínpadot. Nagy rajongótáboruk idén sem hagyta őket cserben.

Rajtuk kívül egész biztos, hogy a Jonas Blue, a Hiperkarma és a Honeybeast, illetve a Bastille rajongók sem távoztak csalódottan.

Úgy vélem tehát, a Strand Fesztivál az ország egyik legszínesebb és legkulturáltabb fesztiválja, ahol mindenki barát és ahol, elönt minket a szabadság és boldogság érzése.

Címkék: pont nektek, beszámoló, Strand, élmény, buli, Zamárdi, fesztivál