A portál szerint a képviselő a közösségi médiában a témában megjelenő posztjában már azt írta: a polgármester meg akarja félemlíteni. Hiszen pontosan tudta: saját Facebook-csoportjában csak úgy tud szimpátiát kelteni maga iránt, ha megpróbálja elhitetni a balos közönséggel: azért támadják jobbról, mert számos problémára irányította rá a figyelmet

A kaposvári közgyűlés jogi, ügyrendi és összeférhetetlenségi bizottsága ugyanis egy magánszemély beadványát vizsgálja, aki összeférhetetlenségi és méltánytalansági eljárást kezdeményezett a polgármesternél Felderrel szemben. Hogy pontosan ki az, aki a beadványt jegyzi, az a vizsgálat lezárultáig nem nyilvános.

kaposvarmost.hu cikke szerint ugyanakkor „nem az a fő kérdés, hogy Felder szokott-e magával sztárinterjúkat készíteni a 2019-es önkormányzati választásokra összetákolt és azóta is fenntartott baloldali propagandalapba, hanem az, hogy az LMP-s képviselő miért hazudott, miért állította azt, hogy a Fidesz támadja őt. A kérdés megválaszolása azért különösen fontos, mert bár Felder a bizottsági meghallgatása előtt eljátszotta, hogy fogalma sincs, ki és miért panaszolta be, az előző cikkünk állításainak ismeretében ez egyértelműen cáfolható. Sőt, ne feledjük, Felder a bizottsági ülés után sem korrigálta a posztját, pedig akkor már személyesen is találkozott a bemószerolójával. Aki történetesen nem fideszes, hanem a Fideszt finoman szólva nem kedvelő egykori szövetségese, T. Richárd.”

Mint írják: a képviselő újabb ferdítése már lényegesen kevesebb embernek nyerte el a tetszését, alighanem egyre többen látják be: a kaposvári baloldal valóban összezuhant a választások előtt.

Címkék: Felder, Jobbik, LMP, Momentum, Kaposváriakért Egyesület, válság, MSZP, baloldal, Kaposvár, politika