A népszerű programot az a Precognox Kft. indította útjára, amely nemrég felkerült a Financial Times magazin egy előkelő listájára, tavaly pedig elnyerte az Év Kaposvári Munkáltatója címet.

A kezdeményezést az ötletgazdák mellett számos helyi vállalkozás is támogatja, ennek köszönhetően idén már közel 4 millió forint áll rendelkezésre, amelyből a kiválasztott pedagógus bruttó 500 ezer forintban részesül amellett, hogy egy évig a cím birtokosa is lesz. A fennmaradó összegből pedig a győztes mellett több pedagógus is gyarapíthatja majd iskolája informatikai eszközparkját (például olyan robotokkal, amelyek az alábbi képen is szerepelnek). 

A szervezők ide kattintva a tanév utolsó napjáig várják a csatlakozni kívánó informatika tanárok és a támogatók jelentkezését.

A nyertes tanárok által kiválasztott informatika eszközöket a nyári szünet alatt szerzik be, hogy azok már az új tanév elejétől az intézmények rendelkezésére álljanak.

Címkék: Precognox, cég, közösség, mérnök, munkáltató, eszköz, informatika, pedagógus, elismerés, fejleszt, olvasóink kérdezték, pályázat, iskola, Kaposvár