Az egyesület pénteken értékelte az elmúlt esztendőt. A fórumon a szervezet elnöke, Vargáné Friss Judit egy új programsorozat indítását is bejelentette: "Célunk, hogy menjenek ki a civil szervezetek a szabadba! Szeretnénk minden korosztályt megszólítanék, hogy tavaszi verseket, illetve kis szerelmes gondolatokat, énekeket, táncokat adjanak elő."

A tavaszi kavalkádot a tervek szerint május 6-án rendezik majkd meg iskolások, táncosok és nyugdíjasok közreműködésével. Lesznek programok a Kanizsai úti tömbbelsőben, a Szivárvány játszótéren és a Sávháznál is.

A város minden támogatást megad ehhez a jiánypótló kezdeményezéshez -  mondta el Pintér Rómeó alpolgármester: "Megpróbálunk hozzátenni mindent Judit ötletéhez annak érdekében, hogy egy újfajta rendezvénysorozatot, hívjuk rügyfakasztónak, létrejöhessen a városunkban, amely nemcsak egyszeri alkalom lesz, hanem hagyományteremtő jelleggel tudjuk majd közösen, közös erővel, közös munkával tető alá hozni."

Szita Károly, polgármester pedig a városlakók nevében mondott köszönetet a polgári közösségeknek azért, mert "összefogják a kaposváriakat és megadják azt az erőt, amely egy települést éltetni tud".

A Kaposvári Lakótelepen Élők Egyesületét 2006-ban négyen alapították. A szervezet ma már több mint 30 tagot számlál és természetesen tovább várja az érdeklődők jelentkezését.

Címkék: erő, lakótelep, szervezet, civil, program, város, közösség, tavasz, olvasóink kérdezték, Kaposvár