A koncerteken a rendezvény területe kordonnal elkerített, az elkerítés a koncertek előtt egy órával történik - tájékoztattak közösségi oldalukon a szervezők. A területre történő belépés a Sétáló utca, illetve a Zárda utca felől, beléptető pontokon történik. A beléptető pontokon ellenőrizzük a védettségi igazolványt (mely a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal együtt érvényes). 18 év alattiak védett nagykorú felügyeletével léphetnek be a rendezvény területére.

(A programokról bővebben itt olvashatnak.)

A belépésre jogosultak az ellenőrzés után karszalagot kapnak, mely a továbbiakban jogosít a terület elhagyása után az újbóli belépésre. A karszalagok naponta eltérő színűek, tehát minden nap az első belépésnél ellenőrzésre kerül a védettségi igazolvány.

A terület rendezvény ideje alatt történő elhagyása szintén a beléptető pontokon történik.

A téren történő áthaladás a rendezvényterületen kívül több irányba biztosított. Az Ady Endre utca, Zárda utca irányába a Sétáló utca felől a templomlépcső előtt, illetve annak tetején lehet áthaladni. Az Ady Endre utca felől a Noszlopy utca irányába a Kossuth tér 5. sz. előtt lehet áthaladni.

A Noszlopy utca, illetve a Sétáló utca felől a Teleki utca a téren keresztül közvetlenül nem közelíthető meg. A Noszlopy utca felől a Teleki utca felé a Városháza és a Szivárvány Kultúrpalota között lehetséges az áthaladás. A Sétáló utca felől a Teleki utca felé a Múzeum utcán haladhatnak át.

 

Címkék: karszalag, kordon, belépés, védettségi igazolvány, Miénk a város, koncert, fesztivál, olvasóink kérdezték