A vízi élmények mellett a fürdő területén számos sportolási lehetőség is adott, az úszómedencék mellett a 4 m mély ugrómedence, a strand területén kialakított röplabda- és focipálya is minden vendég rendelkezésére áll. A gyermekbarát strandon az árnyékolós gyerekmedence, a csúszdák, és a zöldterületek is a felhőtlen kikapcsolódást szolgálják.

A belépő árai sem emelkedtek, ráadásul a csoportok, és a családok számára továbbra is kedvezményes lehetőséget biztosít a fürdő. A kaposváriaknak érdemes kihasználni a Kaposvár kártya 20%-os kedvezményét.

Az idén is elindítja a Virágfürdő 8-16 éves gyermekek számára gyógyúszó napközis táborát. Az úszás és strandolás mellett extra élmények is várják a táborozókat. A Katica tanyán tett látogatás mellett ki lehet próbálni a súlytalan lebegést, a búvárkodást is teljes búvárfelszereléssel.

A gyógyúszás lehetőséget biztosít arra, hogy szakember irányításával az egészségmegőrzés és gyógyulás mellett az úszás személyiség-formáló hatásaiban (erő, céltudatosság, ügyesség, kitartás, bátorság, stb.) is részesüljön a gyermek! A gyógyúszás korrigálja a gerinc különböző deformitásait, javítja a tartási rendellenességeket, kedvezően befolyásolja a keringés- és légzőrendszert, továbbá jó hatással van az idegrendszerre.

A fürdő a kisebbeknek és a nagyobbaknak is készül programokkal, ezeket megtalálják majd a létesítmény honlapján, a nyitvatartással együtt.
Megújult a fürdő környezete is.

A Béla király utcától indulva, az új közúti felüljáró a meghosszabbított Csik Ferenc sétányhoz kapcsolódik - így fürdő utcája már nem zsákutca - ezzel a városrészek közötti közlekedés is egyszerűbbé vált. Kerékpárút és elektromos töltőállomás épült, valamint a parkoló is megújult, mely változatlanul ingyenesen várja az autósokat.

Jelenleg a gyógyászaton kívül minden részleg védettségi igazolvány felmutatásával vehető igénybe. A plasztikkártya mellett már lehetőség van a mobilapplikáció használatára is.

Címkék: élmény, gyógyászat, Virágfürdő, tábor, idegenforgalom, strand, olvasóink kérdezték, sport, Kaposvár