Kedvezményeket biztosít a kaposvári fürdő a somogyi nyugdíjasoknak. Erről kötöttek ma együttműködési megállapodást. A csoportosan érkező idősek jelentős árengedményt kapnak, a megyei nyugdíjas szövetség pedig népszerűsíti a fürdő szolgáltatásait.

Közös célja a feleknek, hogy elősegítsék az idősek életminőségének a javítását, egészségüknek a megőrzését és közösségeik erősítését. Az immár négy éves, azóta mindig megújított együttműködésnek köszönhetően évente több száz somogyi nyugdíjas frissül fel a kaposvári fürdőben. Idén nyár végéig több mint 150 csoport kereste fel a Virágfürdőt, közülük kb. minden harmadik volt nyugdíjas csoport (nem csak somogyi, jellemzően dunántúliak).

Danso-Löffler Zita, a fürdő ügyvezetője elmondta: "a komplex belépő árából 20, a gyógyfürdőéből pedig 33 százalék kedvezményt biztosítanak legalább 10 fő esetén az odalátogató somogyi nyugdíjas csoportoknak."

A Nyugdíjasok Szervezeteinek Somogy Megyei Szövetsége minden tagszervezetének elküldi a megállapodást. Elnökük, Stikel János kiemelte: mintegy 15 ezer tagjuk számára, különösen a kisnyugdíjasoknak ez jó lehetőség arra, hogy tegyenek valamit az egészségükért, ugyanakkor gazdagodjanak egy közös élménnyel.

Címkék: kedvezmény, Virágfürdő, nyugdíjas, olvasóink kérdezték