Pénteken 20 órától Kaposvár ad otthont a Hungarikum Gálának. Több magyar város után az itt élők is láthatják azt a nagyszabású koncertet, amely egy országos sorozat részeként, az előadóművészeten keresztül mutatja be nemzeti értékeinket. A rendezvénynek a Rákóczi-stadion ad otthont.

A hangverseny öt oszlop – a népzene, az operett, az opera, a magyar nóta és a világzene – köré épül, és vezet végig minket egy egészestés utazás keretében a több mint ezeréves kultúránk történelmén.

A nagyjából 100 perces műsor keretében fellép többek között Bangó Margit, Dancs Annamari, Fischl Mónika, Herczku Ágnes, Kállay Bori, Miklósa Erika, Oszvald Marika, Boncsér Gergely, Kádár Szabolcs János, Pataki Bence, a Győri Filharmonikus Zenekar, a Jávorkai Brothers, Pálházi Bence Bandája, Vadász Károly és Zenekara, a Magyar Állami Népi Együttes Tánckara valamint a Táncverzum Balettkar.

A belépés ingyenes, de szükséges hozzá belépőjegy, melyet az érdeklődők a Tourinform Irodában igényelhetnek, személyesen (7400 Kaposvár, Fő u. 8.).

Az előadás védettségi igazolvánnyal tekinthető meg, amelyet a beléptetés során ellenőrizhetnek.

Címkék: hungarikum gála, rákóczi-stadion, tourinform, kultúra