A Kinizsi Lakótelepi Tagiskolában tegnap Ficzere Mátyás keramikus, népi iparművész és Szijártó Réka keramikus kiállítása nyílt meg a látogatók előtt.

A művészek 30 éve alkotó közösségben élnek Kaposváron. Számos világot bejárt darab díszeleg most a tagiskola földszintjén kialakított tárlaton. A kiállítás novemberben tekinthető meg, az iskola hivatalos nyitvatartási idejében. A tagiskola szeretettel lát óvodai-iskolai csoportokat, művészeti szakköröket!


Az iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlatAz iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlatAz iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlatAz iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlatAz iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlatAz iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlatAz iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlatAz iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlatAz iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlatAz iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlat
Az iskolában Ficzere Mátyás és Szijártó Réka alkotásaiból nyílt tárlat
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Szijártó Réka, Ficzere Mátyás, Kinizsi, keramikus, alkotás, tárlat, kultúra, iskola, kiállítás