Ilyenkor mindenkinek a lelkében ünnep van. A tisztelet és a szeretet ünnepe pedig megálljt parancsol egy pillanatra. A kaposvári hírességeknek is. Így köszöntik édesanyjukat!

Rátóti Zoltán, a Csiky Gergely Színház igazgatója

- Édesanyám ceglédi. Így nehéz összeegyeztetni a színpadi élettel a köszöntést. Most azonban abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Kaposvárra érkezett a La Mancha premierjére. Így Kaposváron tudom felköszönteni. Virágot kap. Nem csak anyák napján látom el minden jóval. Az év más napjain is igyekszem hálámat kifejezni egy-egy aprósággal.

Varga Zsuzsa, a Csiky Gergely Színház színművésze
- Anya, apa nekem egyek és ugyanolyan fontosak. A telefonomba is így együtt vannak beírva. Sajnos már csak az édesanyám él. A két szülő iránt érzett szeretetem így rá összpontosul. Minden erőmmel arra törekszem, hogy ezt érezze. Virág csokorral köszönöm meg minden rezzenését.

virág


Nyári Oszkár, a Csiky Gergely Színház színművésze
- Sajnos én a napján nem  tudom felköszönteni édesanyámat. Balatonföldváron él. Húsvétkor voltam nála. Nagyon fontos ez az ünnep számomra. Ezért telefonon felhívom. Egy csomagot már küldtem neki, kis ajándékkal.

Kántor Sándor, vezetőedző, Fino Kaposvár
- Édesanyám három gyermeket nevelt. Hatalmas öröm, amikor együtt van a család. Ez most is így lesz. Ajándékként mindenképpen virágra gondoltam. A fikusz a kedvence. De mivel rengeteg növénye van már, ezért meglepetéssel készülünk. Kisfiam origami tudományát kérem kölcsön. Gyönyörű virágot hajtogat a mamának. Tulipánt kap édesanyám.

Király L. Norbi, kaposvári énekes
- Anyák napján sem áll meg az élet. Koncertjeim lesznek. Nekem is fontos ez az ünnep. Így azon szervezkedem, hogy esetleg beugrok kaposvári nevelőanyukámhoz és meglepem. Nemrég voltam egy hetet szabadságon. Azt csak a családdal és a barátaimmal töltöttem.


Címkék: hírességek, édesanya, anya, kaposvári, virág, kultúra