Elsőként a KaposPonton láthatják Auguszt Bárió új klipjét. A népszerű kaposvári zenész új szólóalbumán dolgozik, s ennek bevezető dalát filmesítették meg. A különlegesség, hogy az egész klipet Kaposváron forgatták le. A felvételeket a Kapos TV operatőre, Szalai Róbert készítette. Több helyszínen is forgattak, például Retro Palace-ban, valamint a Corso bevásárlóközpont tetején és teremgarázsában. A szereplők is kaposváriak.

Bárió elárulta honlapunknak, hogy a klip főszereplője egy középiskolai osztálytársa. Pallós József már szerepelt a filmvásznon. A Taxidermia című filmben egy szovjet versenyzőt alakított.
- A videóklipemben is hasonló szerepet szántam neki. Egy kőszívű bártulajdonos bőrébe bújik, aki lányokat futtat és fogva tartja őket. Nem ismeri a szeretetet és a szerelmet.

A lányok - akiket egyébként a Corso lányok alakítanak - próbálják felmelegíteni a szívét, de sikertelenül járnak. Ezután levelet írnak egy ismeretlennek, aki szívvel ajándékozza meg a morcos férfit. Így az ő lelkébe is beköltözik a szeretet és a szerelem.

- Természetesen Józsi barátom csak külsőre néz ki félelmetesen, „civilben” egy kenyérre kenhető, tisztességes ember. A klipet szinte rá formáztuk - tette hozzá Bárió.

A zenész úgy véli, a mai világban kétszer is meg kell fontolni, hogy a valaki lemezt adjon ki. Videoklipre viszont mindenképp szükség van. Ezzel szeretnék promotálni az új szólólemezt, amelyen az új zenék mellett néhány újrahangszerelt AD Studió dal is lesz.

Címkék: Auguszt Bárió, kultúra