Avril Lavigne: Alice

Avril legújabb felvétele az Alice címet kapta. Ugyanis a Tim Burton nevével fémjelzett, hamarosan bemutatásra kerülő Alice in Wonderland című mozifilm betétdala lesz.

Avril Ramona Lavigne, eleinte csupán templomi kórusokban énekelt, és kisebb énekversenyeken vett részt. 1998-ban Shania Twain-nel állhatott színpadra egy koncerten, ami pályafutása első állomását jelentette. Ezután beindult a karriere, és az évek során igazi tinibálvánnyá nőtte ki magát. Eddig egytől egyig remek slágereket írt. Közülük több is hosszabb ideig vezette a toplistákat. A kezdetben szabadszájúságáról és lazaságáról híres énekesnő, szép lassan igazi nővé érett.

Avril Lavigne


Dalai is megkomolyodtak. Így kíváncsian várom a nyáron megjelenő negyedik albumát, amin természetesen az Alice is helyet kapott. Egyébként a dal, az Alice In Wonderland hivatalos zenei albumán (Almost Alice) is szerepel majd, ami március 2-án fog megjelenni.

A fiatal énekesnő a Disney és Tim Burton „megrendelésére” írta meg a slágergyanús szerzeményt, ami egy igazi Avril-dal lett. Egy közepes tempójú, remek rockballada, ami a kritikusok szerint, Avril eddigi munkásságának egyik legjobb dala lehet. A Dave Meyers által rendezett videó, január végén készült el és február 17-én debütált a világhálón, valamint a népszerű zenecsatornákon. Várhatóan nemsokára a zenei slágerlisták élmezőnyében is találkozhatunk vele.



(music.hu)

Címkék: Alice, Avril Lavigne, klip, film, zene, kultúra