A Rizikófaktor két ifjú műsorvezetője Krajcsi Nikolett színészhallgató és Fándly Csaba színész lesz. Nézzük, mit tudunk róluk:

Krajcsi Nikolett (25) Székesfehérváron él, Kaposváron tanul. Három évig a helyi színháznál stúdiózott, jelenleg a Kaposvári Egyetem másodéves színész-szakos hallgatója. Kedvenc darabja a Vak nyugat című darab, melyben a kicsilány szerepét játszotta - még Székesfehérváron. Városunkról annyit mondott kérdésünkre: "nagyon szeretem Kaposvárt". Hobbija a röplabda és a kosárlabda, ha teheti, eljár a kosármeccsekre. Egyébként nem beszél sokat magáról. Annyit azért még elárult, tervei között színház társulati tagság és filmszerep is helyet kap.

Fándly Csaba (27) Pest és Kaposvár között ingázik. Jelenleg a kaposvári Csiky Gergely Színház társulatának tagja. A 2009-2010-es évadban három darabban is játszik. Láthatjuk Moliére Nők Iskolája című komédiájában, Lehár Ferenc Víg özvegy című operettjében és Leonard Berstein West Side Story című musicaljében. Az erdélyi Nagykárolyban érettségizett, aztán Budapesten a Pesti Magyar Színházban stúdiózott. Kaposváron 2008-ban végzett színész-szakon. Szeret olvasni, billiárdozni, moziba járni. Az első helyen mégis a játék áll, ugyanis azon szerencsések közé tartozik, akiknek a munkájuk hobbi is egyben. Mint mondta, meghatározó élményt jelentettek neki a Helytartó és a III. Richárd című darabok. A színház mellett is játszik, elmesélte, hogy nyaranta a baráti körrel szoktak vidám, szórakoztató műsort adni. A Csiky mellett szívesen vállal egyéb szerepeket, és a filmforgatást sem utasítja el. Több castingon is részt vett már.

 



Te is részt vehetsz a műsor szerkesztésében! Ha csináltál egy jó klipet, legyen az poénos, zenés, szöveges vagy mind egyszerre - és elküldöd nekünk a rizikofaktor(kukac)kapostv.hu címre, az általad készített videó bekerül a Rizikófaktorba, és felkerül internetes portálunkra is!

Címkék: Rizikófaktor, szórakozás, Kapos Televízió, KaposPont, klip, műsor, zene, videó, kultúra