Varrás, arcfestés, lufihajtogatás, lengőteke és sakk is várta az érdeklődőket vasárnap a Fiatal Családosok Klubjának nyárbúcsúztató rendezvényén. A kaposvári szervezet három éves fennálása alatt sok-sok tartalmas promramot kínált már a somogyi megyeszékhely lakóinak. Az elnök, Kárpáti Tímea azt mondja: céljuk az, hogy olyan rendezvényeket hozzanak tető alá, ami a gyerekeket, a szülőket és a nagyszülőket is megszólítja. Leginkább a család és az egészség köré szerveznek programokat.

A következő hetekben a korábbi évek hagyományainak megfelelően városszerte több helyszínen is rendeznek ilyen összejöveteleket, amelyeken a résztvevők Szita Károllyal, a város polgármesterével is kötetlenül válthatnak néhány szót.


Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...Egy nyárbúcsúztató képei ...
Egy nyárbúcsúztató képei ...
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Címkék: Ficsak, nyárbúcsúztató, közösség, család, Kaposvár, kis szines