Számos intézmény nevezett a kaposvári Precognox Kft. "Modernebb eszközök, modernebb oktatás" pályázatára. A kezdeményezés célkitűzése a kaposvári általános iskolák informatikai fejlesztése. A pályázatok beküldési határideje a közelmúltban lejárt.

- A beérkezett színvonalas anyagokban minden pályázó részéről olyan célok kerültek megfogalmazásra, amelyek megvalósítása kiemelten fontos mind a diákok, mind a tanárok számára. Annak érdekében, hogy ezen célok közül minél több megvalósulhasson, az eredeti elképzelésünkkel ellentétben nem egy, hanem két iskola pályázatát is szeretnénk az idei évben támogatni - írta közleményében a cég.

A pályázat 2021-es nyertesei a Somogy Megyei Duráczky József Óvoda, Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Kollégium illetve a Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Honvéd Utcai Tagiskolája.

Ahhoz azonban, hogy mindkét nyertes pályázat teljes támogatásban részesülhessen, további közel 250.000.- Ft támogatási összeget szeretne összegyűjteni a cég, így az iskolák részére egészen 715.000.- Ft értékben válik lehetségessé az informatikai eszközök biztosítása.

A felhíváshoz a Precognox Kft. honlapján lehet csatlakozni.

Címkék: precognox, iskola, gyűjtés, kis szines