- Tapasztalat, életbölcsesség, emberség, önzetlenség - csak néhány dolog, melyet idősebb kaposvári polgártársainktól kapunk nap mint nap. Ma, az Idősek Világnapján őket köszöntjük. A közös ünnep idén sajnos a koronavírus járvány miatt elmarad, de azt nem feledhetjük, hogy elődeink eredményeire építve tudjuk tovább fejleszteni városunkat, a ő példamutatásukból tudunk erőt meríteni saját munkánkhoz is -írta Facebook oldalán Szita Károly.

Az idősek világnapját az elmúlt években rendre színes programokkal ünnepelték Kaposváron. A koronavírus-járvány miatt ez azonban idén elmarad. A megyeszékhely polgármestere ezért ezúttal online köszöntötte a szépkorúakat.

Szita Károly

Tapasztalat, életbölcsesség, emberség, önzetlenség - csak néhány dol... og, melyet idősebb kaposvári polgártársainktól kapunk nap mint nap. Ma, az Idősek Világnapján őket köszöntjük. A közös ünnep idén sajnos a koronavírus járvány miatt elmarad, de azt nem feledhetjük, hogy elődeink eredményeire építve tudjuk tovább fejleszteni városunkat, a ő példamutatásukból tudunk erőt meríteni saját munkánkhoz is.

Címkék: idősek világnapja, köszöntés, facebook, szita károly, kis szines