Ünnepi állománygyűlésen emlékezett a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is az 1848-49-es forradalom és szabadságharc örökségére március tizennegyedikén. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepségén többen elismerésben részesültek.

null

A központi ünnepségen dr. Pintér Sándor, Magyarország Belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Tűzoltósági Tanácsosi címet adományozott Privarics István tűzoltó főtörzsőrmesternek, a Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltójának.

null

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a katasztrófavédelem érdekében, beosztásában hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként, főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Mihályka Szabina tűzoltó főhadnagynak, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének.

null

Az elismeréseket Erdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság általános főigazgató-helyettese adta át, aki a rendezvényt követően pohárköszöntőjében úgy fogalmazott: az ünnep a példamutatásról is szól, mert a ma elismerésben részesültek többet tettek a hétköznapokban, büszkén lehet őket példaként állítani az állomány elé.

Címkék: mihályka szabina, Privarics István, kitüntetés, katasztrófavédelem, kis szines