A filmesek számára nem idegen a műfaj, már több klippet is készítettek a MikorNincsTemponak, de dolgoztak már Weisz Viktorral és Mc Pita Ramossal is. Azt mondják, legújabb produkciójuk eltér az eddig megszokottaktól.

- A klip két dologban eltér a megszokott zenei videóktól. Az  egyik a technikai oldala, ugyanis nem a hazai klipekre jellemző digitális tükörreflexes fényképezőgéppel készítettük a felvételeket, hanem egy akár 4K felbontásra is képes produkciós kamerával, ami így egyedi, filmes megjelenést kölcsönöz a klipnek. A másik eltérés, hogy elhagytuk a megszokott klipes kliséket és effekteket, helyette a mozifilmek hangulatvilágát idézzük meg a klipben, ahol az előadók, Balogh György és Kovács Kevin szereplőkként, maguk is aktív részesei történetnek - mondta a rendező, Tormási Patrik.

- Közel két év után úgy éreztük ideje lenne kiadni valamit és a közelgő album apropójából kijöttünk egy új videóval ami tükrözi az új album hangulatát. Mint mindig megpróbálunk eltérni a hazai felhozataltól, így alakult ki ennek a videónak is a végleges koncepciója. Szerepet játszunk saját dalszövegünkre, így élvezhetőbbé  tesszük a dalt és videót egyaránt a hallgatók számára, ettől egy sokkal muzikálisabb élményt kapnak - mesélte a KaposPontnak a zenekar tagja, Balogh György.

Címkék: tormási, production, klip, kis szines