A változásokról a Kaposvári Tömegközlekedési Zrt. közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket. Ebben értesítik a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2013. október 23-án (szerdán) a Nemzeti Ünnep kapcsán MUNKASZÜNETI NAPI közlekedési rend szerint közlekednek az autóbuszok és zárva tart az előételi pénztár is.

Hasonló tartalmú tájékoztatót írt a MÁV-START Zrt. is. Ebből kiderül, hogy október 23.-án (szerda) az ünnepnapi menetrend lesz érvényben. Csütörtöktől azonban újra a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A változás az előre meghirdetett vágányzári menetrendeket is érinti, ezekben az esetekben is a fent említett napok alapján fog változni a vasúti közlekedés.

Az október 23-i ünnep, és az októberre időzített osztálykirándulások miatt a megszokotthoz képest több iskolás csoport szokott utazni ebben az időszakban, így a vasúttársaság javasolja kedves utasainak, hogy a menetjegyüket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás, továbbá az otthoni menetjegynyomtatás lehetőségét.

A módosított közlekedési rendről a www.mav-start.hu honlapon található menetrendi keresőben is elérhetőek az információk, valamint a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon is kérhető tájékoztatás.

Címkék: változik, vasút, közlekedés, vonat, busz, menetrend, Kaposvár, kis szines