Norbi kisfia 2820 grammal és 55 centiméterrel jött a világra, és szőke haja van. Az újdonsült apuka szerint tökéletes és nagyon jó baba - írják az énekes facebook oldalán.

Az X-Faktor sztárja hat hét együttjárás után kérte meg barátnője kezét. Állítása szerint azért, mert már akkor úgy érezte, hogy vele akarja leélni az életét.

Februárban Norbi azt nyilatkozta, hogy a párjával együtt nagyon boldogok és nagyon várják már hogy megszülessen a legújabb családtag.

A nyáron a pár titokban összeházasodott, ekkor megtartották a polgári szertartást, melyen Norbit egykori mentora, Keresztes Ildikó kísérte az anyakönyvvezető elé.

– Valóban összeházasodtunk polgári szertartás keretében. Egyrészt egymás miatt is fontosnak tartottuk, hogy mégis idén megesküdjünk, másrészt pedig azért, mert hamarosan megszületik a kisfiunk. Így aztán nincs jogi akadálya, hogy felvehesse a családnevemet. Nem szerettük volna nagydobra verni, a nagy esküvő úgyis csak jövőre esedékes - nyilatkozta a Borsnak még júniusban Király L. Norbi.

Címkék: megszületett, énekes, Király L. Norbi, kisfiú, gyerek, kis szines