Mint arról korábban beszámoltunk: a tavaly több ezer vendéget fogadó Coke Club azért zárta be a kapuit tizenöt év után, mert a Fonyódi Városi Bíróság szezon előtt született ítélete értelmében a szórakozóhelynek este 9-kor be kellett volna fejeznie minden zeneszolgáltatást és 11-kor be kellett volna zárnia.

Siófok város honlapján az esettel kapcsolatban az áll, sajnálják, hogy a nagy közönséget vonzó helyszín nem nyitja ki többé kapuit. "A Coca-Cola Magyarországgal mindvégig jó viszonyt ápoltunk, és a város turisztikai fejlesztése közös szívügyünk volt. Mindazonáltal a döntésüket tudomásul vesszük, és a terület jövőbeni hasznosításáról a továbbiakban gondoskodunk" - nyilatkozta korábban dr. Balázs Árpád, Siófok polgármestere, mondván a Siófokra nyaralást tervező utazókat biztosítani szeretnék arról, hogy programokban nem lesz hiány. Ha más formában is, de minőségi szórakozási lehetőségekkel várják a siófoki nyaralókat.

Július 7-én Beach Club néven új arculattal, továbbra is az ifjúság igényeit kiszolgálva nyári szórakoztató központ nyílik Siófok Nagystrandján a Coke Club helyén.

A város strandüzemeltető cége zártkörű, meghívásos pályázatot írt ki a létesítmény további működtetésére, majd ezután két érvényes pályázat közül választották ki győztesnek a Beach Club Konzorciumot. Dr. Balázs Árpád kiemelte, hogy a Beach Club a tervek szerint éjfélig fog zenét szolgáltatni a hangerő-korlátozás betartásával, hiszen a bírósági ítélet csak az előző üzemeltetőre, és nem a területre vonatkozott.

Címkék: Beach Club, szórakozás, nyitás, strand, Siófok, kis szines