Az Orci tök tulajdonosa, Suhajda Gábor évek óta kísérletezik különleges zöldségek, gyümölcsök termesztésével, de dísztökkel eddig nem próbálkozott. A vetőmagot a helyi gazdaboltban vették, rendszeresen öntözték, és trágyázták.

tök

/ A papucs 46-os méretű!/

A tökből egyébként nem készül lámpás, inkább megkóstolják, de a magokat elültetik, hogy jövőre újra termést hozzon.

Nézze meg az Orci videót!

 

 

JÁTÉK!

Ennek apropóján keressük a legnagyobb somogyi tök tulajdonosát! A tökös képeket, pontos mérettel ellátva / súly, kerület/ várjuk a jatek(kukac)kapos.hu e-mail címre. A fotókat folyamatosan bemutatjuk a nézőknek itt a Kapos.hu oldalon. Az e-mailbe a tulajdonos elérhetőségét is kérjük beleírni.

Azt a termelőt, aki óriás tökének fényképét elküldi szerekesztőségünkbe, és az legnagyobbnak bizonyul a beérkezettek között, megjutalmazzuk. Egy páros mozibelépőt, valamint Kapos Tv-s ajándékcsomagot nyerhet,meglepetés ajándékokkal. Ráadásul a Kapos Tv. stábja egy forgatást is beígér a legnagyobb tök bemutatásáért cserébe.

 

 

Tavaly már bemutattunk egy óriási példányt. A kaposfüredi férfi a szomszédasszonyának mutatta meg először hatalmas tökét. Két méter volt a kerülete és 50 kilogrammnál is többet nyomott.

Nézze meg az akkor készült videót!

 

Címkék: legnagyobb, Orci, tök, szomszéd, játék, kis szines