kometa2

Mikulás napján ellátogatott a Kométa Mikulása Hollósy Tibor személyében a kaposvári Bárczi Gusztáv oktatási intézménybe, hogy annak valamennyi lakóját megörvendeztesse egy kis meglepetéssel és megvendégelje őket uzsonnával, amelyek mellé félmillió forintos adományt is átnyújtott az intézmény vezetőjének. A vállalat nem csupán a székhelye közelében élő gyermekekre fordít figyelmet, hanem a Gyermekétkeztetési Alapítvány támogatása révén mindazokra, akik az alapítvány és a támogatók nélkül nem juthatnának élelemhez.

kometa3

A Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Diákotthon és Módszertani Központ kis lakói számára nem ismeretlen a Kométa ’99 ZRt., hiszen az idei iskolakezdés alkalmával már találkozhattak Giacomo Pedranzini ügyvezető igazgatóval, aki nem csupán meglátogatta a sérült és fogyatékkal élő gyermekeket is ellátó intézményt, hanem tápláló szalámis uzsonnát is vitt a nebulóknak. A Mikulás napján ismét ellátogatott a vállalat az intézménybe, most Hollósy Tibor ügyvezető igazgató helyettes személyében, aki a kaposvári iskola minden lakóját egy kis édességgel és az iskolakezdés alkalmával nagy sikert aratott szalámis uzsonnával, valamint félmillió forintos támogatással lepte meg. A Bárczi Gusztáv oktatási intézmény lakói egy rögtönzött Mikulás műsorral mondtak köszönetet a vállalat képviselőjének.

kometa1

A Kométa ’99 ZRt. nem csupán az iskoláskorúakra, hanem az idősebb rászorulókra is figyelmet fordít. A Kaposvári Önkormányzat egyik jeles hagyománya az évente megrendezésre kerülő Karácsonyi Áhítat elnevezésű összejövetel, ahol a város polgárait várják egy finom ebédre, amely kezdeményezésnek évek óta a vállalat a főtámogatója.

kometa4

„A Kométa ’99 Zrt. mindig is figyelmet fordított a szűkebb és tágabb környezetében élőkre, kiemelten a támogatásra szorulókra, ezért nem volt kérdés számunkra, hogy megismételjük az iskolakezdési uzsonnaosztást, amiért cserébe több száz csillogó szempár volt akkor a jutalmunk – nyilatkozta Pedranzini úr.

Címkék: Kométa 99 Zrt., uzsonna, Bárczi Gusztáv oktatási intézmény, adakozás, Kométa, kis szines