kiscsillag

Ha én lennék a szerelmed és más Kiscsillag slágerek csendülnek fel Kaposváron december 29-én a MTESZ Székházban.

Lovasi András az együttes frontembere elmondta: ez az év még erőteljesen a Kispál és a borz együttesről szólt, mindössze pár hete adták ki az utolsó koncert dvdjüket.

Lovasi hozzátette: már dolgoznak az új zenei anyagon.

- Kaposvárra is viszünk három új számot, de az album csak 2011. őszén fog megjelenni - tette hozzá.

- Zeneileg egy könnyedebb, de érettebb anyagot szeretnénk összeállítani, amelyben a rockos, irónikus elemek kapnak nagyobb szerepeke - mondta el Lovasi András.

A Kiscsillag együttes 2005 tavaszán alakult, szabadidő zenekarként, volt és jelenlegi Kispál és a Borz-tagokból: Leskovics Gábor, Lovasi András, Bräutigam Gábor, Ózdi Rezső. 12 számos demoanyagukat az internetről lehetett ingyenesen letölteni, első nagylemezük anyaga nagyrészt erről a demóról lett újra rögzítve, azonban egy pár számot mégsem jelentettek meg róla, köztük a "Hálózatvizsgáló", "Holding" és az "Igazad van" címűeket.

2006 októberében első nagylemezük, Greatest Hits Vol. 01. címmel jelent meg melyről 2 videoklip készült, a "Ha én lennék"-hez és a "Kockacukor"-hoz. 2008 márciusában a második lemez beharangozásaként rögzített kétszámos kislemez címadó dalából a "Fishing On Orfű"-ből készítettek klipet. 2008 tavaszán Bräutigam Gábor elhagyta a zenekart, és helyébe a Kispál és a Borz későbbi dobosa, Mihalik Ábel lépett. A pécsi együttes második lemeze 2009. február 12-én jelent meg, Örökre a szívembe zártalak címmel.

Öt belépőjegyet és egy dedikált plakátot adunk annak a játékosnak, aki helyesen válaszol a KaposPont két kérdésére. A részletekért kattins ide!

Címkék: Kiscsillag, KaposPont, Lovasi András, Csiky, kis szines