Giacomo Pedranzini, a Kométa ügyvezető igazgatója az első tanítási napon a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ diákjait és lakóit kereste fel, ahol 330 gyermek számára személyesen adta át az uzsonnacsomagokat. Az intézményben óvoda, fejlesztő-, általános- és szakiskola is működik, ahol az értelmileg akadályozott és fogyatékkal élők mellett, ép gyermekek is tanulnak. A kisebbek és nagyobbak, valamint a gondozók és tanárok egyaránt nagy örömmel fogadták a finom falatokat, amelyek láthatóan enyhítették az első nap izgalmait.

„A Kométa ’99 Zrt. fontos küldetésének tartja, hogy nemcsak finom, de minden szempontból megfelelő tápértékű és kiváló minőségű terméket biztosítson fogyasztóinak. A mostani, hagyományteremtő céllal indított akciónk – melynek keretében szalámit biztosítunk a tápláló és finom szendvicsek elkészítéséhez, és amelyeket a kaposvári üzem dolgozói felváltva juttatnak el személyesen a kicsiknek – is ezt a törekvést szolgálja.” – nyilatkozta Pedranzini úr.

A tanévkezdés alkalmából a vállalat az uzsonnacsomagok szétosztása mellett szeptember hónapban iskolakezdés-barát áron kínálja számos szalámi-készítményét, a termékek megvásárlásával pedig Ico iskolaszercsomagokat, fődíjként pedig egy értékes laptopot nyerhetnek a vásárlók.

Címkék: Giacomo Pedranzini, Kométa, Kaposvár, kis szines