Nagy Feró és Marót Viki


Nagy Feró, az idei év egyik ikonja imádja a gyerekeket. A rocker dalait július 31-én a Coke Club által életre hívott MTV Icon koncerten értelmezik újra jobbnál-jobb zenészek. A Beatrice frontembere előtt 12 együttes tiszteleg, többek között Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar is két feldolgozással készül. Azonban Feró nem csak kapni szereti a meglepetéseket, hanem adni is, ezért ellátogatott egy bababoltba, hogy hasznos és kedves ajándékokkal lepje meg az első gyermekét váró énekesnőt.

Mindenki tudja, hogy Nagy Feró az ország egyik legnagyobb rockere, azt azonban már kevesebben sejtik, hogy a babos kendő alatt rejtőző szív a gyerekekért is dobban. Az MTV Icon koncertsorozat egyik idei ikonja előtt többek között az első kisbabáját váró Marót Viki is tiszteleg majd július 31-én a siófoki Coke Clubban. A kismamát ebből az alkalomból Feró egy babahálózsákkal és egy mesekönyvvel lepte meg.

„Nagyon irigylem Vikit, élete egyik legszebb időszakát éli most át. Egy gyerek születésénél nincs nagyobb csoda, pláne, ha fiú” – kezdte viccelődve Feró. „Szerintem Vikinek kislánya lesz, mert egy ilyen bájos, csupa-mosoly lányhoz egy igazi kis csajszi való. Ráadásul a nők az uralkodó osztály, ez nem is kérdés”- folytatta a háromgyerekes apuka.

Viki nagyon meghatódott az ajándékok láttán, és azt is megsúgta Ferónak, kisfia vagy kislánya születik-e. A két zenész sokáig beszélgetett a gyerekekről, az énekesnő pedig örömmel vette az „öreg róka” gyermeknevelési tanácsait is.

„Nagyon fontos a zene és a mese ereje! Már most érdemes beszélni a babához, hiszen mindent ért és érez odabent. Figyeljünk oda arra is, hogy ne hülyeségeket gügyögjünk a gyereknek, hanem kezeljük értelmes emberként. A mesekönyvet is ezért választottam, meg persze azért is, mert nincs annál jobb, mint amikor végre elalszik a gyerek”- tette hozzá nevetve Feró.

Nagy Feró méltatására július 31-én a siófoki Coke Club-ban kerül sor, ahol Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar mellett többek között Tompos Kátya, Tabáni István, a Pál Utcai Fiúk, a Depresszió és a The Kolin is előad majd 2-2 dalt az ikon repertoárjából. A koncertek a nézők számára ingyenesek és exkluzívak: élőben kizárólag a Coke Club-ban szólalnak meg egyetlen este, televízióban pedig felvételről csak a magyar Music Television képernyőjén láthatóak.

Címkék: The Kolin, Nova Kultúr Zenekar, Depresszió, Pál Utcai Fiúk, Tabáni István, Tompos Kátya, Marót Viki, MTV, Nagy Feró, Coke Club, kis szines