Azért is itt rendezték a szokásos karácsonyi ünnepséget, mert a gyárban már minden csarnokot beépítettek gépekkel. Jövőre új termékeket gyártanak majd és még több embert vesznek fel.

2009 második felében egyre több megrendelést kaptak, pedig a céget is megviselte a gazdasági válság- a létszámukat csökkentették és heti 4 napban is dolgoztak- hangzott el a szombati évértékelő rendezvényükön a Sportcsarnokban.

Csaknem 80 dolgozó vehetett át elismerést, például a legeredményesebb projekt vezetője. Az Eaton az összeredmény csaknem 1/3-t tette ki, mintegy 300 millió forinttal. Pacskó Gábor, az Eaton-projekt projektvezetője így fogalmazott:
- Részben ez kicsit a szerencsének is köszönhető, a  2009-es évben a gazdasági válság talán egy kicsit kevésbé érintette a mi területüket, de természetesen az emberek szorgalmas munkája is sokban hozzásegített minket ehhez a kitüntető címhez.

Most már több dolgozójuk van, mint az év elején. 1050 fővel a Videoton a város legnagyobb foglalkoztatója, és Marcaliban is van egy üzemrészlegük. Jövőre a tervek szerint még több embert vesznek fel és a többi között 50 milliós beruházást is terveznek. Gerber András, a Videoton Elektro-Plast Kft. igazgatója a következőket mondta:
- Fogunk a konyhagépek területén is bővíteni, fogunk porszívókat gyártani, padlóápolókat és a meglévő vasalógyártási termékcsalád is bővülni fog.

Elektromos biciklihez is gyártanak majd akkumulátorokat. Az évzárón azonban nemcsak a munkáról esett szó, hajnalig buliztak az egybegyűltek.

Címkék: kis szines