Az ügy adatai alapján a körzeti megbízottak 2023. február 27-én kora délután közúti ellenőrzés céljából állítottak meg egy autóvezetőt Kaposváron. A férfi az ellenőrzés során izgatottan, idegesen viselkedett, ezért az egyenruhások a ruházatának átvizsgálása mellett döntöttek. Intuíciójuk nem csalt, a nadrágzsebből egy tucat kábítószergyanús tabletta került elő.

Ezt követően a nyomozók a férfi lakóhelyén házkutatást tartottak ahol további kábítószergyanús anyagokat - több mint egy kilogramm marihuánát, és 300 ecstasy tablettát -, illetve a csomagoláshoz, értékesítéshez, fogyasztáshoz használt eszközöket foglaltak le.


a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeia Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeia Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeia Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeia Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeia Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételeia Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételei
a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a feltételezett elkövető öt kaposvári és környékbeli személynek, köztük egy 18. életévét be nem töltött fiatalnak is értékesített a kábítószerből.

A rendőrök a 43 éves S. Gábort kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A fogyasztókkal szemben kábítószer birtoklása miatt folyik a nyomozás.

Címkék: ecstasy, drog, kereskedő, marihuána, díler, razzia, ellenőrzés, kábítószer, Kaposvár, kék hírek