A Kaposvári Járási Ügyészség épület rendelkezésre bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat azzal a házaspárral szemben, akik üzleti célú szexuális tevékenységre használták bérelt lakásukat.

A vád szerint a férfi 2020 májusától bérelte a Kaposváron lévő társasházi ingatlant kifejezetten abból a célból, hogy ott felesége az egyik szobában szexuális szolgáltatást nyújtson klienseinek.

A vádlottak azonban további prostitúciós tevékenységet folytató személyeket is be akartak szervezni a bérlemény másik szobájába oly módon, hogy a főbérlő tudta és engedélye nélkül a nő olyan hirdetéseket adott fel, amelyek lényege szerint a szobát napi 10 ezer forintért adná ki a jelentkezőknek.

A feleség hirdetései alapján így az ingatlan másik szobáját is (ki)használták, mivel ott rendszeresen pénzbeli ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatásokat nyújtottak a „bérlők”. 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta a házastársakkal szemben.

Címkék: bérlő, prostitúció, albérlet, szexuális, Kaposvár, kék hírek