2022. március 14-én 0 óra 30 perckor: a tabi körzeti megbízottak Bonnyán igazoltattak egy 29 éves rinyakovácsi lakost és megállapították, hogy ellene kifosztás bűntett és zaklatás vétség elkövetése miatt a Siófoki Járásbíróság körözést rendelt el.

Az egyenruhások E. Norbertet elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vétele mellett a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.

2022. március 14-én hajnali 2 óra 12 perckor: az egyenruhások Siófok belterületén igazoltattak egy gépkocsivezetőt, akinél az alkoholszonda pozitív eredményt jelzett, ezért további mintavételre előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra.

A 37 éves andocsi férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ellene két eljárás is indult, majd szabálysértési őrizetbe vették.

2022. március 14-én 15 óra 30 perckor: a készenléti rendőrség járőrei Kaposváron, a Pécsi utcában ellenőriztek egy 38 éves dunaújvárosi lakost. Megállapították, hogy a férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt a Bajai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

A rendőrök K. Gábort elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, bűnügyi őrizetbe vették, majd a főkapitányság fogdájába vitték.

Címkék: sofőr, köröz, zaklat, elfog, kifoszt, őrizet, jogosítvány, ittas, kék hírek